JTAG programiranje EPCS config uspomene

D

Davorin

Guest
Netko je od acopy program bilješke iz @ ltera opisom kako program EPCS serija config sjećanja kroz JTAG preko ciklonskog FPGAs?

Davorin je napisao
/ la:

Netko je od acopy program bilješke iz @ ltera opisom kako program EPCS serija config sjećanja kroz JTAG preko ciklonskog FPGAs?

Ehhmm .. ja značilo što sam rekao (o;

Samo veza JTAG na ciklonskog ... i FPGA EPCS programi ...

> Kako program EPCS serije config sjećanja kroz JTAG preko ciklonskog FPGAs?

Metodu ne postoji.
Pogledajte Figre 5-25 cyc_c51013.pdf.

To ne postoji!
Nemojte reći nešto ne znaš sigurno (o;Samo pitajte vašeg lokalnog @ ltera FAE za Serialflash loader. Sof datoteke ...

The config autobusom od EPCS je neovisan o JTAG lanac Cyclon.
I, kontrolu nad config autobus za EPCS ne može se izvesti iz JTAG lanca.

Ili, EPCS konfigurirati pomoću putem JTAG boundary-scan?

Obično, EPCS je konfigurirati pomoću ByteBlaster2.

The EPCS uređaja se može pristupiti putem JTAG pristupa ciklonskog interne registre ... tu
je ujedno i vozač EPCS u novom NIOSII kit CPU jezgra dopušta brzinu čitanja / pisanja u memoriju EPCS te ...Evo nešto sam našla:

hxxp: / / www.fpga.ch / samples_jtag.php

Ako imate SPOC Builder, molimo graditi sa sastavom NIOS ASMI.
Odgovor za koji pitaš je generirana datoteka! (Evaluacija verziju možete ga.)

Ovo tvoje pitanje je postao dobar poticaj za mene.
Ja sam vam zahvalan!
Last edited by motopiza
29. kolovoz 2004 23:11, edited 1 put ukupno

imamo način da se ovaj program koristite nios dizajna.Mi jtag opterećenje za dizajn u čip sa serijski port i procesor, a zatim ćemo koristiti računalo za slanje datoteka (smo stvorili. Rpd datoteku koristeći qu (at) rtus.) Do čip.Ako ste upotrijebili jtag debug port umjesto serijskog porta onda će to raditi.Vi svibanj potreba za pisanje JTAG driver za vlastite programe za program koji port.

Application Notes
AN 379: Aktivni Serial Memory Controller Interface Design Reference (ver 1.0, ožujak 2005, 190 KB)

h ** p: / / www. ltera.com @ /
Literatura / lit-cyc.jsp

App.

.

bilješka 370: Korištenje Serial FlashLoader Sa qu (at) rtus II softver.Programiranje EPCS sa JTAG ...

http://www. ltera.com/literature/an/an370.pdf @

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back