jednosmjerno DC Motor Speed !!!!!!!

U

usman_star2

Guest
hi frnds,
Želim pokrenuti DC motor u jednom smjeru pomoću PWM DAC i ADC

1) Prvi program recite max.
brzine DC motora2) Gave ulaz kao 500RPM iz KEYPAD onda motornih trčanje na određenu brzinu.

Ljubazno reći mene kako mogu graditi program i ako u imati bilo koji materijal već učinila tada priložite ga
Puno hvala
BYE
Last edited by usman_star2 dana 27. listopada 2007 17:52, edited 2 times in total

usman_star2 wrote:

hi frnds,

Želim pokrenuti DC motor u jednom smjeru pomoću PWM DAC i ADC1) Prvi program recite max.brzine DC motora
2) Gave ulaz kao 500RPM iz KEYPAD onda motornih trčanje na određenu brzinu.Ljubazno reći mene kako mogu graditi program i ako u imati bilo koji materijal već učinila tada priložite ga

Puno hvala

BYE

Što si ti čovjek govori.Te dont imati bilo koji poštivanje drugih.
Ja sam student.tako da student uvijek na učenje pozornici nije potpun koder ok.
Na taj način dont pitati te stvari sljedeći put.stvarno hert moje osjećaje.
Žao mi je.

Na taj način ovaj L293D DC motor Želim koristiti ok.
sada reći mene put to program

usman_star2 wrote:

Što si ti čovjek govori.
Te dont imati bilo koji poštivanje drugih.

Ja sam student.
tako da student uvijek na učenje pozornici nije potpun koder ok.

Na taj način dont pitati te stvari sljedeći put.
stvarno hert moje osjećaje.

Žao mi je.Na taj način ovaj L293D DC motor Želim koristiti ok.

sada reći mene put to program

Ovo nije moja zadnja godina projekta.
to je mini projekt koji želim učiniti za sebe.
u redu
tako da ako ja dont znati o DC motor željenih članaka onda recite mi DC MOTOR imena.
ne dao ove komentare.
n dont biti oversmart Bro.
u redu

Usman, te potreba vrlo osnovni pomoć.ja će predlagati googling o DC motori i učenje o njima prije nego što dolaze ovdje traže luč pladnju da se za vas predati.

ali ja pokušati biti konstruktivan previše ..

ovdje je dobro mjesto za početak

h ** p: / / homepages.which.net / ~ paul.hills / SpeedControl / SpeedControllersBody.html

Mr.Cool

Što da li vi ištanje to graditi?

DC motor kontroler?
What kind of DC motor?(Napon, brzina, snaga?)

Tada možete donijeti odluku o tome kakav vozača trebate (npr. L293D kao što sugeriraju)
DAC.

Za kontrolu koriste PWM ILI
DAC.
Ako motor ima tacho ADC može biti korisno odrediti brzinu, ali lakše je inkrementalni enkoder i povežite to šalter u svoj kontroler.

usman_star2 ste bili član od svibnja 2006 i naučili o onoliko koliko ste doprinjeli.ZERO
U svoje 75 posts ste poslane u više grupa ili ponavljaju istu poruku oko 50% vremena te su zatražili pomoć, ali ne cijeli natjecali projekti biti dostavljena na vas.
Ni jedan post, nitko, nula, nada, da li ste doprinijeli / dijeli svoje znanje sa bilo koje druge osobe ovdje, ali možete očekivati da netko nakon dobro dokumentirane projekt možete jednostavno ruku na svoj profesor.Koji je vaš plan ako projekt je smeće?Vi ne čini se da su vještine i motivaciju za shvatiti ako projekt će raditi ili ne, vaš profesor nadamo se da će i tada ono što je vaš plan?
Vaša nejasna i bez ukusa postova pokazuju znakove bilo koje vještine ili čak i napor na temelju tvoj dio, da bi se djelomično objasniti zašto ste tako teško s vremena čak i sa najosnovnijim projekata.
Jeste li ikada pokušali čak i pomoću Googlea?
Bilo kako RA-130 motor je dobar izbor za L293D.No, budući da nemam pojma gdje si je nemoguće reći ako taj motor na raspolaganju vam je.
Jednostavniji odgovor kupiti igračku koja radi na 3 do 6 VDC, izvaditi motor (i) i koristiti ih u svoj projekt.
PS ako ovaj projekt nije dio svoje diplome onda bih vam savjetovati da se zaustavi goofing okolo i učiniti napor za izgradnju svoje ICD koja IMHO je čudno izbor za diplomu projekt.Pomaže ako Vas predmet te znati nešto o tome.

vjerojatno želite ovo ..

h ** p: / / www.silabs.com/public/documents/tpub_doc/anote/Microcontrollers/Precision_Mixed-Signal/en/An191.pdf?sa_campaign=external_ads/EDN/AN191/ResourceCenter

Mr.Cool

ste koristeći mikrokontrolera ili paralelni port.Ako koristite na paralelnom portu onda ovdje su neki linkovi za sučelja motor i tipkovnica
http://booksbybibin.14.forumer.com/viewtopic.php?t=64
http://booksbybibin.14.forumer.com/viewtopic.php?t=58
http://booksbybibin.14.forumer.com/viewtopic.php?t=46

Bibin Ivan
www.bibinjohn.tk

Ako je istosmjerni motor koji ste trinig kontrolirati, onda pogledajte moj post ovdje:
ftopic281289.html # 935.732

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back