Jedinica impulsa i jedinica Uzorak funkcije u Matlab

D

doruky

Guest
Bok, Želim naučiti kako ja mogu predstavljati jedinica impuls i jedinične uzorke funkcije za primjenu DSP aplikacije. Također trebam pomoć, kako bi pronašli knjiga koja opisuje DSP pomoću matlab.I želite prikazati sve ono što sam naučio iz signala i sustava, i dsp cources.I imati Matlab 6,5. Molim Vas da mi pomogne s tim temama.

hi ja mislim u ne može predstavljati CT impuls kao idealno ima infintie amplitudu na t = 0, što nije moguće u računalu. Dakle watever uzorak u. signala uzeti to će biti samo ljuskavih verzije DT uzorka funkciji. dolaze na knjigu koja se bavi ovom obradu signala s Matlab je DSP po proakis i Vina k Ingle. ona bavi u potpunosti s DSP s MATLAB. To je dostupan u ovom brodu traženju da u može dobiti reagards purna

hi za knjigu, Sanjit K Mitra je dobar za DSP učenje pomoću računala pristup temeljen. Vinay Ingle i proakis je DSP pomoću Matlab je dobro kao dobro. Svejedno, Matlab ima prilično sveobuhvatan odjeljku pomoći kao dobro. trebali biti u mogućnosti upravljati sreću

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back