Jedan tranzistor naprijed converter

E

eem2am

Guest
zdravo,

Ja sam sagradio jedan tranzistor naprijed pretvarač (10W) za 240V 50Hz mains.

To je izoliran verzija identična je inače jedan koji je non-izolirane i radio je u redu.

Međutim, ova izolirana jedna ne radi dobro na svim.

Ja sam uzimajući samo oko 2 volts preko 11 Ohm load.

To je čudno jer MOSFET Vrata pogon pin od MC34025 nije pravilno vozačka vrata pulseva ...... to je upravo davanje titchy one koji dont MOSFET okrenuti na dobro ili dovoljno dovoljno dugo.

Kad sam isključenje sekundarnog (tako svojim otvorenim sklop) zatim ja mogu vidjeti pristojne pravilan vrata pogon impulsima.-ali samo kada je isključen sekundarne.

Imam prekinute su povratne optoelektronička potkrepljene i trenutni osjećaj pokušati dobiti ga dati Vrata pogon impulsima, ali ništa ne radi.

Ja sam samo zanima ako se transformator je prolazak buke do uznemirila PWM kontroler.To bi bilo čudno jer taj transformator izrađen prekid sa non izolirane verziju.
Ali možda svojim inter ili intra-namotajem kapacitivnost ili induktivnost propuštanje uzrokuje taj problem?

Za transformator,
nisam to interleaved samo navijanje, ali rana ...

81 okreta primarnih (jedan kompletan sloj) ... onda
71 okreta u demagnetisation navijanje .. (2. razina). Potom
14 okreta sekundarne navijanje (3. sloj)

..... je to "jedna iznad druge" navijanje tehnika pogrešno?

ja će biti zahvalan za većinu odgovora

Što je to "Jedan tranzistor converter naprijed"
Nikada nisam čuo oko 2 transister naprijed konverter.
Ljubezno schematics post

bok

kao u svojoj trećoj post dolje ovog

ftopic335519.html

Zapravo, moj problem je ja sada naći ESD oštećenja MOSFET driver u PWM kontroler ....

ESD .... ovo nije potpuno ubiti PWM kontroler, ali samo ga tako da oštećeno je wouldnt raditi ispravno.

.... čudno, vozač mogao voziti konstantnom 200mA, ali nije mogao upravljati puls se prebaciti na jedan MOSFET.

Quote:

moj problem je ja sada naći ESD oštećenja MOSFET driver u PWM kontroler

Pozdrav FvM,

hvala da sam promijenio PWM kontroler i Internet izrađen prekid ....

JA
nije imati više MC34025's, ali sam imao uc3825 što je isto tako bilo je ok.

I radi zbog nedostatka prostora na stolu plastičnu površinu ... možda da to učini.

(ovo je bio ponovo izgraditi od prethodnih post (mentiuoned gore ).... da
nije funkcionirati cuzz buke .... kako je tamo, u stvari, to je vjerojatnije je loše odabrana snubber komponenti koje su resonating sa primarnim curenje induktivitet .

ja dont znati za sigurno, ali promjenom snubber u obnovi je raditi ok.

Quote:

Nikada nisam čuo oko 2 transister naprijed konverter.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back