Je li netko pokušao labview 7 verzija?

S

Schaum

Guest
That's it.Želio bih znati da labview nova verzija je zaista nove i zanimljive stvari.

Ovaj softver uzima izlazne elektroničkih mjernih instrumenata i procesa s funkcijama koje korisnik odabere stavljanjem skup blokova na grafičko korisničko sučelje.Svaki blok ima matematičke funkcije kao što su filtriranje.Više detalji su na web stranicama National Instruments.Također možete zatražiti probnu verziju programa.

Imam samo ograničeno iskustvo s pogledom laboratoriju 7 Točan uključeni u kontrolu Developer Suite Professional Edition, koja se isporučuje kao 8 CD paket.Nakon što se koristi labview 6,1 u prošlosti ja još uvijek radije koristiti zbog se više upoznati sa svojim izgledom, a način na koji prikazuje blok dijagram i pod VI s.To čini se da će to potrajati neko vrijeme da se koristi za korištenje verzije 7.U sadašnje vrijeme kada JA obaviti iskoristiti ga ja radije to trčanje na klasičan način.Verzija 7 ima neki izbirljiv mogućnosti i imam samo zagrebali površinu o tome kako učinkovito je iskoristi.

2bulldog

da - jako dobro!!/ Upozorenje # 1 - Nema "Thank you" poruke ovdje!(Klug) /

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back