Je li antena aktivni ili pasivni uređaj?

Antena je pasivni uređaj jer to ne treba napajanje za to da se radi ... ali obrada podataka dobivenih od strane antene mogu zahtijevati napajanje ....

[Quote = sundarmeenakshi] ANTENNA je aktivan uređaj ili pasivni uređaj? [/Quote] ALI antena također smo koristili neki booster?

Da mi koristimo booster pojačati signal antena prima .... moraš shvatiti da booster nije dio antene, ali samo nešto što slijedi antenu koja se koristi da pojača našu ulaznog slab signal ....

[Quote = A.Anand Srinivasan] Da mi koristimo booster pojačati signal antena prima .... moraš shvatiti da booster nije dio antene, ali samo nešto što slijedi antenu koja se koristi da pojača našu ulaznog slab signal .... [/quote] Booster je POJAČALO? ONDA WY SMO reći potisnu? ŠTO JE RAZLIKA IZMEĐU Booster i pojačalo

fan mora razlikovati svoju korist i time ograničiti svoju razinu signala određene granice kako je propisano televiziji .... dok je u slučaju pojačalo dobitak je konstanta .... u kratkom booster je pojačalo sa AGC ...

[Quote = sundarmeenakshi] [quote = A.Anand Srinivasan] Da mi koristimo booster pojačati signal antena prima .... moraš shvatiti da booster nije dio antene, ali samo nešto što slijedi antenu koja se koristi da pojača našu ulaznog slab signal .... [/quote] Booster je POJAČALO? ONDA WY SMO reći potisnu? ŠTO JE RAZLIKA IZMEĐU Booster i pojačalo [/quote] OOO HVALA

Antena je pasivni uređaj je komad metala koji je samo koristi za transmitt jednu vrstu signala na drugu vrstu ... električni signal koji dolazi do Airborn signala (valovi) (na kraju Xsmitter) i obrnuto na prijemnik kraju. tako svoju, u osnovi tansducer (koji pretvara jednu vrstu enery drugom tipu) ako je potrebno može priključiti ili može dati neke detalje o antenama ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back