Ja sam vrlo tužan. Ne znam što učiniti.

K

kostbill

Guest
Ja sam vrlo tužan. Imam to izraditi moj završni rad za moje mr.sc. ali ja nisam u mojoj zemlji bilo više. Tvrtka Radim za me poslati u drugu zemlju za nekoliko godina, to je dobra ponuda. Dakle, profesor sam htio imati svoju disertaciju s negirao je da će mi dati nešto za raditi, rekavši da neću biti u mogućnosti to učiniti s tako daleko. Tako je još jedan profesor mi je dao rad, prije tri mjeseca počeo sam raditi na tome, ali znam da neće biti u mogućnosti to završiti u 5 mjeseci. Ako ja to ne bi do tada, ne će dobiti Magistarski Dakle, ja se zove moj profesor i pitao ga ako je moguće promijeniti tezu u nešto što je lakše mi je raditi, a on je dobio uzrujan. On se naljutio na mene, on mi je rekao da ja radim na njemu puno vremena i nije ništa do sada (bio sam i izlaziti u bolnicama za 2 mjeseca i kad sam mu rekao, ali on se ne sjeća je očito - i ja nije htio da ga podsjeti) i da je danas samo sam izgubiti jedan sat svog vremena, i da je jedan je vrijeme dragocjeno i ne treba činiti. Osjećam se loše jer nisam htjela da ga loše, osjećam da me pogrešno procijenjen, a ja ne mislim da ću završiti svoju tezu. To je to, samo sam htio negdje plakati. Hvala.

umjesto da plače zašto ne u. zatražiti pomoć od članova iz ove dijeleći ur posao?

Ja sam postavljanje problema imam, ali ne mislim da mogu to učiniti na vrijeme. Ja sam gubitnik. Pa, neki ljudi su, u mom slučaju sam znao da je za dugo vremena, ali svaki put je potvrđeno, osjećam se kao govno. Mislio sam da bih mogao živjeti s tim i da je osjećaj s vremenom će prestati me boljelo, ali ne, osjećaj je isti, čak i ako je 100. potvrda mi se gubitnik.

što je teza radite na CPM? postavljati nam temu i možemo pokušati pomoći da se vjerujte mi, postoje mnogi dobri ljudi ovdje koji vam mogu pomoći ...

Hvala za podršku. Ja ću post moje pitanja bolje i nadam se da netko može pomoći, ali stvar je da postoji mnogo učiniti i 5 mjeseci malo vremena (uzeti oko 2 mjeseca od pisanja izvješća to mi daje oko 3 mjeseca od završetka projekt).

Život je ne samo o dobivanju diplome ili završetka rada, *** vam je dao ovu lijepu život živjeti u miru, i ići na učenje novih stvari s vašim experiences.I samo želim reći da nitko na ovom svijetu nije labav ili pobjednik, to su samo dva načina gledanja na ono što ste učinili far.So samo prestati kriviti sebe i biti pozitivan, svijetao i pun energije. Vrijeme nije veliki problem, jer ako promatramo, svake minute svakog jako dugo, tako da na taj način misle, 5 mjeseci = 150 dana = 3600 sati = 216000 min, wow, imate dovoljno vremena, tako da na marku, dobili postaviti n otići - početi raditi i učiniti svaki dan count.NOTHING je nemoguće u ovom svijetu, i potpuno vjeruju u njega. Siguran sam da ćete to učiniti, ništa ne može zaustaviti you.Take naboj i dati svoje najbolje. Molit ću za you.ALL BEST!

! Zahvaljujući kilbil, Volio bih da mogu vjerovati u ono što ste napisali. Ja ne. Ali, to je vrlo lijepo od vas svi ljudi pokušavaju povećati svoju povjerenje. Hvala Vam.

"smijeh" da je smiješno, ali ako ste zreli, ne bi znali da imate na kraju ustati i preuzeti odgovornost. Molite *** smiluj vas i dobiti ćete riješiti situaciju. Niste sigurni, ako vjerujem u to.

Pa, ja sam ne baš sigurni što se riječ "zrela" sredstva, to je jedna od tih riječi koje svatko daje svoje vlastito značenje. Ali sam ustati i sam uzeti odgovornost za situaciju sam znati. Ja u potpunosti prepoznati činjenicu da sam ja gubitnik. Pokušao sam, što sam učinio moj najbolji, ali nisam uspio. Ja sam dio ovog života previše, postoje mnogi ljudi poput mene u ovom svijetu. Ja sam jedan od njih.

Pa, ja sam ne baš sigurni što se riječ "zrela" sredstva, to je jedna od tih riječi koje svatko daje svoje vlastito značenje. Ali sam ustati i sam uzeti odgovornost za situaciju sam znati. Ja u potpunosti prepoznati činjenicu da sam ja gubitnik. Pokušao sam, što sam učinio moj najbolji, ali nisam uspio. Ja sam dio ovog života previše, postoje mnogi ljudi poput mene u ovom svijetu. Ja sam jedan od njih.
Što je ur slabost zbog kojih U uspjeti (ili nazovite ur samo blazi)? Nedostatak znanja? Nedostatak povjerenja i sl.. ? ili što?

Mislim da je nedostatak sposobnosti . Znanje je nešto što ne bih trebao imati problema s. Čak i ako ne znam nešto, ja sam "trebao" biti u mogućnosti da naučite nešto brzo, jer to je ono što sam učio da se, inženjer. Očito nisam dobar. Kao što sam rekao prije, znam da, ali svaki put da sam ga provjeriti, to boli.

Mislim da je nedostatak sposobnosti . Znanje je nešto što ne bih trebao imati problema s. Čak i ako ne znam nešto, ja sam "trebao" biti u mogućnosti da naučite nešto brzo, jer to je ono što sam učio da se, inženjer. Očito nisam dobar. Kao što sam rekao prije, znam da, ali svaki put da sam ga provjeriti, to boli.
Hi kostbill ... u nekim situacijama ja sam osjećao na isti način u jesu osjeća sada ... ali na kraju uspio dobiti preko te situacije ... Nadam se da u može to učiniti previše ... Umjesto da se raspravlja o ur slabost pls poslati projektne radove i dobiti pomoć od drugih članova, izazvati ako se ide za pomoć na ur projekta s bilo kojeg mjesta, ovo je mjesto ... najbolje od sreće

Još jednom hvala, već sam počeo postavljati pitanja u forumu pod PLD. Hvala za podršku dečkima.

U jednom shvatiti ur točnim slabosti, početi ulagati ur vrijeme ih ukloniti umjesto gubit je plakati. :)

Ali ako je netko glup i ne mogu nešto učiniti ispravan, ne postoji ništa što može učiniti. Što mogu učiniti? Ne postoji takva stvar kao IQ operacije.

Mogu li znati gdje ste dolaze iz? Pozdrav, Jerin. ;-)

Ja sam iz Grčke, ali moje društvo me je poslao u Ameriku za par godina za projekt. Zašto?

Topic o problemima sam susreće s mojom tezom mislite? To je ne samo jedan problem, oni su puno, ali ja sam ga borbe, to je samo da neću uspjeti. Hvala dečki, vi ste doista podržavaju ovdje! Ja ga cijenim.

Pozdrav kolega jesi li tu? Kako se osjećaš sada? Dobro si ti? Pozdrav, Jerin.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back