K
kostbill
Guest
Ja sam vrlo tužan. Imam to izraditi moj završni rad za moje mr.sc. ali ja nisam u mojoj zemlji bilo više. Tvrtka Radim za me poslati u drugu zemlju za nekoliko godina, to je dobra ponuda. Dakle, profesor sam htio imati svoju disertaciju s negirao je da će mi dati nešto za raditi, rekavši da neću biti u mogućnosti to učiniti s tako daleko. Tako je još jedan profesor mi je dao rad, prije tri mjeseca počeo sam raditi na tome, ali znam da neće biti u mogućnosti to završiti u 5 mjeseci. Ako ja to ne bi do tada, ne će dobiti Magistarski Dakle, ja se zove moj profesor i pitao ga ako je moguće promijeniti tezu u nešto što je lakše mi je raditi, a on je dobio uzrujan. On se naljutio na mene, on mi je rekao da ja radim na njemu puno vremena i nije ništa do sada (bio sam i izlaziti u bolnicama za 2 mjeseca i kad sam mu rekao, ali on se ne sjeća je očito - i ja nije htio da ga podsjeti) i da je danas samo sam izgubiti jedan sat svog vremena, i da je jedan je vrijeme dragocjeno i ne treba činiti. Osjećam se loše jer nisam htjela da ga loše, osjećam da me pogrešno procijenjen, a ja ne mislim da ću završiti svoju tezu. To je to, samo sam htio negdje plakati. Hvala.