Izvorni kod dokumentaciju

• Thread starter marcioandreyoliveira
  • Start date
M

marcioandreyoliveira

Guest
Bok.

Koristim Doxygen za generiranje dokumentacije kada sam razviti C / C ili Java projekt.Nažalost, Doxygen ne generira dokumenti za skupštinu izvornog koda.

Znam da je perl skripte pod nazivom asm4doxy.pl koji stvaraju lažni c izvora kako bi se omogućilo Doxygen generiranje dokumentacije, ali ne radi vrlo dobro.

Autora iz asm4doxy.pl ima još jednu pismu zove asmdoc.pl.To nije tako dobri.

Ja sam testiranje NaturalDocs i RoboDocs ali oni nisu tako dobro kao Doxygen.

Se bilo tko znati drugi softver poput Doxygen da bih mogao koristiti za dokument moje projekte u zbor?

Hvala.

bok,

Ja sam vlasništvo teškoća u korištenju Doxygen u vrlo osnovnoj razini.Može u pomoć mene sa neki primjer izvorni kod kojih ja mogu generirati dokument u mom kraju?

bi trebao ja uvesti koga u službu bilo koji drugi program osim Doxygen?Unaprijed hvala !!!!!!!!!!!

Bok.

Bilo bi dobro (ali ne nužno), ako ste imali graphviz instaliran.To će pustiti Doxygen generirati neke grafikone koji izgleda kao UML.Možete ga dobiti ovdje: http://www.graphviz.org/Download_windows.php.

Da biste koristili Doxygen morate imati konfiguracijske datoteke.Ta datoteka bi trebala biti prilagođena za svaki projekt (morate promijeniti istim parametrima. Na primjer, naziv projekta i vrsti izvornog koda: C, C ili Java).

Koristim konfiguracije pod nazivom Doxyfile (možete ga imenom kako želite).Ova datoteka se nalazi u korijenu projekta direktorij.

Koristim ovaj topologija:
Šifra:project_dir /

|

-src /

| - Source1.java

| - Source2.java

| - ....

|

| - SourceN.java

|

-Doxyfile

bok,

Mislim dali su korisni programi za generiranje konfiguracijsku datoteku.Koje je pravo na generirati konfiguracijsku datoteku korisnost ili način ur?Hvala !!!!!

You're govori o DoxyWizard.

Ona ima tri načina rada: čarobnjak, stručnjak i opterećenje.

Čarobnjak način generira gotovo sve što je sa zadanim vrijednostima.To je dobar početak, ako niste koristili za Doxygen.

Expert modu vam daje puno više kontrole, jer možete navesti mnogo različitih stuffs.

Opterećenje gumb htijenje učitavanje postojeće konfiguracijsku datoteku i neka vas promijeniti neke parametre.Tako da je malo lakše nego što otvorite u tekst editoru.

Da, to je vrlo izbirljiv alat.Možete birati između prilagoditi moje Doxyfile ili generirati sami.Oba načina bi trebao raditi.

JA predlagati te to roditi tvoj posjedovati konfiguracijsku datoteku.To je jednostavno i vrlo poučan.

Srdačan pozdrav.

bok,

Hvala na kraj svojoj radi za mene.

Thanks a lot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back