izvorni kod converter

D

dewingong

Guest
Za sve,
Je li moguće pretvoriti jedan izvorni kod različitih jezika na drugi?
npr. ima izvorni kod za Borland C i pretvoriti ga u VC kod za biginer u VC .i prevesti ga koristite VC kompajler

C C pa oboje kompilatora treba biti u mogućnosti prevesti jezgru kod bez problema.

Problem će biti GUI.Borland koristi vlastite VCL (Visual Component biblioteka) i Microsoft je temelj clases prozor.Morat ćete sve prepisati kod koji obavlja prozori, potvrdne okvire, gumbe, poruke
i sl.
Može biti lakše započeti svježe u Visual Studio i samo luka kod koji čini jezgru algorythms.
Borland može uvoziti Visual Studio jedan projekt i pretvoriti ga (skoro) u Borland Builder projekt.JA dont misliti reversu je istina.
Moglo bi uvijek preuzimanje C Builder 2006 Code Central, slobodan download, da kompajlirati kod.

Hvala btbass,
Ali ovaj je slučaj
da sam još uvijek learnig VC 2008 verziju, i moj kraj polugodišta braniti se približavao brzo.Ja izradi projekta na dc motor kontrolu i praćenje pomoću baze podataka informacijskog sustava. Idem na korištenje paralelnog porta PC.Imam designe vanjskom hardvera sklop, ali moj problem je taj program za pisanje sučelje kruga s moj PC i pisanje u bazu također.
Prijatelj mi je dao izvornog koda da netko ima koristi učiniti sličan projekt, ali je u BOrlandC i sam izjavio learnig ali VC .Im 'vlasništvo problem prevođenje izvornog koda.Ne samo želim kruga na posao, ali moram shvatiti što koda radi na svakoj razini programa.
Ako možete pomozite mi interpretirati bakalar za mene
ja ću biti verry happy.
JA pokušao to copiling koristeći VC copiler, njegove pokazuje jedna greška na razini
# uključiti <vcl.h>

# uključiti <vcl.h>

To je Borland 'Visual Component Library' koji ne postoji u VC .
Puno kod u program omogućuje pozive i potrebna VCL, tako da se suočavaju s uzbrdo borbe.

Ako želite objaviti odlomke koda koji imate problema s, siguran sam da su članovi i članice EDA forum i sama pokušat će vam pomoći da ga razumijemo.

U mom vlastitom osobnom mišljenju, puno sam radije Borland Builder za Visual Studio.
Za Vaš vožnji mlin aplikaciju, puno manje složeno i lakše učiti.

Hi btbass,
Nađi pridruľene kopiju koda.
Hvala za vas dok čekate odgovor. [/ Code]
Žao nam je, ali morate prijaviti da biste vidjeli u ovom prilogu

Za izgradnju i pokrenite ovaj program će vam također trebati tih datoteka,

# uključiti "program.h"
# uključiti "Unit2.h"
# uključiti "print.h"

Programa i linkovi na tu datoteku,

# Pragma link "DLPortIO"

što je hardver luke I / O vozača.

Program generira obrazac s gumbima na sebi.Da znam što odabrati gumbe vam treba resurs datoteku

# Pragma resource "*. dfm"

Program se ne čini puno, ali manipuliraju I / O port u odgovoru na gumb "klikova".
Poziva, kao što je ovaj,

DLPortIO1-> Port (0x37A) = DLPortIO1-> Port (0x37A) & 0xDF;

5. briše bitni luci, i ovaj poziv,

DLPortIO1-> Port (0x378) = M4;

postavlja port na vrijednost M4, koja je u 0xe8 inicijalizirane.

Da biste u potpunosti razumjeli broj, ti bi trebala znati što se spaja na port i njegovih funkcija.

Ako su vam ja bih ovu bilješku i početi agin.Vi samo trebate na 'DLPortIO' datoteku manipuliraju I / O port da odgovaraju programu.

Hvala My Boss Btbass,
Molimo I'm blok jer nisam stvarno graps u C Builder koncept, ali vjerujem da s nekim kao što si ti može proći kroz ovaj projekat.
JA pravedan je potrebno da objasni da li
sam što radite i vjerovatno cicuit diagam dizajn za vas da se cijeli koncept.
molim vas, ako želite stvarno pomoć mene poslati mi svoj mail adresu tako da možemo čak i na ovom emback kroz razgovor.Molimo vas da samo moja ideja,
svibanj se možete imati drugačiji prijedlog.Molimo zaista želim da mi pomogne nemojte me down pleaseee.

Da bismo mogli pomoći.
Bilo bi najbolje da objavite svoje spoj i pitanja ovdje na forumu, onda možete dobiti pomoć od svih znanja članova.

Hi Btbas i druge članove foruma
Sam dao kratak opis o tome kako je za programiranje se događa da pomogne acommplishe projekt.
naći u prilogu opisni bilješku.
Žao nam je, ali morate prijaviti da biste vidjeli u ovom prilogu

Prva stvar koju trebate učiniti je dizajn sučelja.Koristeći Visual Studio ovo bi trebala biti prilično jednostavan.Vi samo trebate povucite i ispustite gumbe na oblik i natpis im i ime njih.

Morat ćete vezu na datoteku i pokušajte DLPortIO za kontrolu I / O port pomoću funkcija poziva ga izlaže.Ako možete pritega I / O linija, upola vaše tamo.

Hi Btbass, Da moj šef I'm back.
Imao sam nekih diffilcuties becos sam morao izaći za jedno mjesec polju treninga.
pa sam otišla na more i
ja sam nazad.
Također je dobio Borland C Builder 6 za projekt.
molim vas, ovo je vrijeme trebam vašu pomoć i da se svi članovi foruma.
Zapamti i poslati napomena o tome kako želim programiranje da interakciju s vanjskim moj krug.
start radiš neke stvari za mene.

Hi Btbas i da svi članovi odbora,
Imam stečen jedan Borland C builder6, ali kad sam kopirati kod u razvoju zaštite okoliša i pokrenite ga, on mi daju sljedeće greške;
E2209 nemoguće otvoriti datoteku uključuju 'program.h'
E2209 nemoguće otvoriti datoteku uključuju th 'print.h'
E2141 Sintaksa deklaracije errow = Tform * Form1;
E2451 simbol DLPortIO1 ne definiraju = DLPortIO1-otvoreni Driver ();
E2141 Syntax errow declaration = Void_fastcall TForm1:: BitBtn2Click (Tobject * Sender).
Ugoditi pomoć mene.

Ne znam je li Borland Software dolaze sa inpout32.dll datoteku ili ću morati instalirati ga samo moj, ako
sam to učiniti su mi instalirati datoteku.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back