Izrada rupe u SolidWorks

M

mohamed.elsabagh

Guest
Ja koristiti rupe čarobnjaka u SolidWorks stvoriti rupe u lima i plastičnog dijela, a zatim koristite odgovarajući vijak iz alatnog okvira, problem je ja ne mogu zamisliti u stvarnom životu kako vijak će biti fiksna bez matice, jer sam ne želite koristiti maticu zbog prirode dizajna. Ja sam koristeći DIN-EN 7046-1 ISO vrsta rupa, moram napraviti spiralni rupu sa spiralnim vijkom ili štap s konfekcijski rupa?. To može čini početnik pitanje, ali to je moj prvi put učiniti mehanički dizajn bilo kakvu pomoć molim vas.

Vijak će, naravno, imaju tendenciju da se "držati" u navoj parenja dijelu zbog velike površine od spirale stvaranje kontakta (oni nisu savršeno glatka na mikroskopskoj razini, tako da trenje se događa). Ako su dijelovi što su sita zajedno će ostati stacionarna, onda možete povećati "štap" (trenje zbog površinama spiralnih niti dodiruju) dodavanjem split ploču (ponekad se naziva lock-suđa). Kada zaključavanje suđa je stisnut, to djeluje kao proljeće, guranje na vijak i gornjem dijelu, koji dodaje snagu s navojnim površinama i povećava snagu potrebnu da bi se vijak skretanje (prevladati statički trenja). Ako su dijelovi koji se zaključa zajedno trebali okrenuti prošlosti svaki drugi puno, onda možete smanjiti šanse nit se izlaskom po dodati smjesu thread zaključavanja (kao Loc-tite brand) na navoje. Tema zaključavanje spojevi su u osnovi ljepilo koje povećava snagu potrebnu za pokretanje teme zaokreta. Rust radi jako dobro na čuvanje vijaka od okretanja, ako ste ikada imali radost raditi na starijim vozilima ... to je najbolje lock-tite u svijetu, samo je potrebno dugo vremena da se obliku: wink:.

Jeste li nejasno o razlici između vijka i vijak (npr., kapa vijak)? Ovdje je uobičajena razlika: [url = http://en.wikipedia.org/wiki/Screw # Differentiation_between_bolt_and_screw] Vijak - Wikipedia, slobodna enciklopedija [/url] Iako jasna razlika može biti, pojmovi se često koriste naizmjenično. Ja se ispričavam za pretpostavku vaše pitanje ima veze s kako zapravo nacrt navojne rupe (kao za kapu vijkom). Ako je vaše pitanje je oko dozvola, postoje odgovarajuće norme za razne dozvola uključeni i standardnim spajala veličinama. Strojeva Priručnik (kao što je spomenuto u odnosu) je zajednički resurs. Nužnik

Jeste li nejasno o razlici između vijka i vijak (npr., kapa vijak)? Ovdje je uobičajena razlika: [url = http://en.wikipedia.org/wiki/Screw # Differentiation_between_bolt_and_screw] Vijak - Wikipedia, slobodna enciklopedija [/url] Iako jasna razlika može biti, pojmovi se često koriste naizmjenično. Ja se ispričavam za pretpostavku vaše pitanje ima veze s kako zapravo izraditi navojem držati (kao za kapu vijkom). Ako je vaše pitanje je oko dozvola, postoje odgovarajuće norme za razne dozvola uključeni i standardnim spajala veličinama. Strojeva Priručnik (kao što je spomenuto u odnosu) je zajednički resurs. Ivan
Nema problema svi vaši odgovori su bili velika pomoć hvala svima toliko sam stvarno ga cijenim.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back