izolacija između analogne i digitalne tlo

D

dipak.rf

Guest
Kako se mogu izolirati moj digitalni i analogni tlo na istom supstratu?

Opis: imam mixed signal dizajn s analognim i digitalnim blokova, sada imam na zasebne ili izolirati moju digitalni i analogni VSS VSS.ali moj problem je supstrat će biti isti.

možete koristiti različite tlo za analogni i digitalni, primjerice gnda za analogne i digitalne za GND

Osnovi će uvijek biti spojen preko podloge.Podloga je prilično visoka impedancija ipak.Nedavno sam mjeriti oko 90ohm između igle samo spojen preko podloge na čipu smo napravili.Trenutni uglavnom će se put manjeg otpora, koji će se kroz metalne slojeve i isključiti čip.Nemojte držati odvojeno na osnovi metalnih slojeva ipak.

Vaša GNDs će biti uvijek spojeni na supstratu.

Dobar izgled tehnika je držati dva (ili više) nezavisni GND linije, jedna će se spaja sve podloge kontakte i druge (e) će se raditi svoje stvarne veze čip GND.Zatim, svi "nezavisnih" GND linije će biti povezani (kratko međusobno) na jastuk GND veza ...

dipak.rf wrote:

Kako se mogu izolirati moj digitalni i analogni tlo na istom supstratu?Opis: imam mixed signal dizajn s analognim i digitalnim blokova, sada imam na zasebne ili izolirati moju digitalni i analogni VSS VSS.
ali moj problem je supstrat će biti isti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back