izabrete sklop

Y

yviswanathbe

Guest
Bok,
Želim napraviti interafcing između mikro i Ethernet.
Može bilo tko reći mene što support Ethernet kontrolera.
Molimo navedite imena proizvođača i model kontrolera brojeva.

Hvala,
Viswanath.

http://embedded-system.net/integrated-lcd-ethernet-and-can-to-arm7-microcontrollers-lpc2478-and-lpc2470-nxp.html

check this link od NXP

Također možete provjeriti Luminary mikro's cortex-M3-based microcontrollers.

Bacite pogled na W5100 s Wiznet.Omogućuje vam da bilo koji link na CPU Ethernet

yviswanathbe wrote:

Bok,

Želim napraviti interafcing između mikro i Ethernet.

Može bilo tko reći mene što support Ethernet kontrolera.

Molimo navedite imena proizvođača i model kontrolera brojeva.Hvala,

Viswanath.

Bok,

ST mikro elektronike ima ugrađen STR9 sa ethernet driver.Ako ste previše udoban sa 8051 pokušajte silicij laboratorija (www.silabs.com), koji ima veliku zbirku 8051 kompatibilan kontrolera koji se može interfaced s vanjskim Ethernet IC poput CP2201.TCP / IP stog je potrebna za Ethernet aplikacija je dobivate od silicija Labs sama.

yah!H_R_D je u pravu! ^ ^

ATMEL se proizvodi poput AT90xx, ATmegaxx i ATTinyxx serije mogu koristiti ga na Ethernet sučelje! ^ ^

Bok,
Hvala svima za odgovaranjem ...
.

Ja sam odabirom atmel 89s8252 i ENC28J60 Ethernet kontroler iz MICROCHIP.

Obje je SPI sučelja kompatibilnosti.

ne gore će biti najbolji?
kako implementirati TCP / IP stog?obavlja Ethernet kontroler će imati ugrađen TCP / IP stog ri moraju implementirati na svoje?
Ja sam prešao preko datasheets, ali sam utisak dobiti informacije za početak

Ja sam malo zbunjen sa tcpip.
može u bilo kojoj molim recite mene kako započeti tcpip programiranje r šta mi treba da kinow prije pokretanja ovog sučelja koristeći SPI protokol.

hvala & S poštovanjem,
Viswanath

bok

Ja sam radio s PIC18f97j60
i razvoj zajednica:
PICDEM. NET 2

Također možete posjetiti www.nxp.com da imaju pogled na njihovu ARM7 chips

Zdravo,

The chip po Vašem izboru 89s8252 je dosta spor čip.
Ne tako brzo kao PIC18F ili AVR mikro ATmega.Ako vam je potrebna samo UDP, IRP, ARP vrsta stvari onda ok da ide svojim naprijed.Ali ako vam je potrebna primjena web servisa i
sl. onda su vam potrebne mikro brže.

Ipak ako želite da nastavite sa svojim mikro, onda trebate potražiti W5100.Njegova je prilično jednostavan i lako dostupno u Indiji.Postoji još jedan čip koji je zasnovan memorija jednog RTL8019AS koja je korištena od strane mnogih provoditi Enternet Razmjena s 8051.

Zapravo Vaš izbor će vjerojatno ovisiti o obitelji koja ľControllers ste upoznati.Ako ste upoznati s ARM možete provjeriti NXP's LPC2300/2400
Oko 8051 chips support Ethernet.PIC, AVR, itd su druge opcije.

Bok,
Molimo proći kroz LPC2364/66/68 od NXP koji ima Ethernet, USB, CAN, SPI, SSP, UART etc, s ARM Core.koja radi u redu s mojim projektom.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back