ispravan BJT tranzistor izbor

L

lucky8

Guest
Bok,

Imam problem u tranzistor izbor.JA dobiti nekoliko BJT tranzistora iz PDK.Ali ja ne znam da odaberete koji je pogodan za moj dizajn.Što tranzistor karakteristike trebao analizirati kako biste dobili odgovarajuće neki?

Hvala

lucky8

Na początku maja br. media obiegła wiadomość o kradzieży danych 1,3 miliona francuskich klientów operatora Orange. Coraz więcej firm pada ofiarą ukierunkowanych ataków hakerów. Dotyczą one nie tylko korporacji, ale w dużej mierze sektora MŚP. Utrata poufnych informacji to prawdziwa katastrofa biznesowa, oznacza straty finansowe i kładzie się cieniem na wizerunku firmy.

Read more...

Mnogi, let's postupiti:

1) Radna frekvencija i pridružene dobitak zatražili, a to određuje frekvenciju prijelaza, izaberi tranzistor s najmanje četiri puta Ft izračunate;

2) CE Voltage

3) rasipanja energije;

4) ulazne i izlazne impedance

5) Case

I mnogi drugi

Mandi

Prvo nisi mentionated aplikacija: pojačala signala u malim ili velikim signalom ili conmutation, niske frekvencije i visoke frekvencije.

Vaš zahtjev je vrlo širok.Ima toliko aplikacija tranzistora.

Moj osobni odabir grafikona:

Gustoća struje je od najvažnijih kriterija!

Postoje 4 različite čarobnu bodova u gustoća struje grafikona.

1.Gustoća struje gdje IE * RE <Offset napona

Uzmi 0.35ux 1U odašiljač otvoriti uređaj.Tipične RE = 120 Ohm.Offset Tipične 1mV.Tada je gustoća struje 8.3uA.To je važno za pojasni razmak ćelija ili sličnih programa koje je moguće gdje se nije mogao nadoknaditi RE

2.Gustoća struje gdje je utjecaj buke iz RB i IB dobiti otprilike jednak.Ako dizajn LNA mogli smanjiti NF povećanjem veličine uređaja jer RB će ići niže.Ali u isto vrijeme Ft ide dolje i osnovni šum inducirane struje ide gore.Tako je optimalno_Ova optimalna je tipično oko faktor 3-10 ispod vrha Ft.

3.Gustoća struje gdje je Ft je max.To je za trenutni amplifications.

4.Gustoća struje gdje DC Beta ide nisko.To je tipična neki faktor iznad gustoća struje gdje je Ft je max.Te bi trebao koristiti da tamo gdje je potreban minimum kapacitet kolektor za tekuću izvora.

Aplikacija je za pojačalo ili za područje digitalne?
male snage i velike snage?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back