ISP AT89S52 za reg -

A

adamarul

Guest
hi all,
Ja sam koji su uključeni u razvoj jedan ISP za AT89S52.I smo upoznali kroz pdf a da nema vanjskog uređaja (osim računala) potreban je za programiranje u controller.I sam koristeći labview Hex datoteku za čitanje i slanje podataka u kontroleru. Sljedeće su na sumnje imam:

1.which od sljedećih portova može koristiti?USB: Serijski
2.which signala se može koristiti kao SCLK za SPI?
3.Do mi je potrebno da postavite bilo koje brzina prijenosa podataka u kontroleru za slanje podataka?
ako da ... kako da postavite za programiranje kontroler i koliko će funkciju rada kada resetirati PIN se izdvajali visok?

Hai

Prije početka pročitajte tablični od at89s51 ISP odjeljku.

Mislim da ni usb ili serijski ne mogu biti spojeni izravno na ciljne s51, inbetween trebate učiniti kontroler rad

MicroCon

JA
nije naći srednji modul zahtjeva u priručniku.također posredujemo hardvera modula nije potrebno ići u kad za labview.
Došao sam da znaju da se projekt može biti ispunjavanja mimo "zalogaj prasak" aplikacije.

Bit banging znači da u imati ur vlastiti SPI motor pomoću portpins & la reffering je tablični
i književnost SPI communication.nake igle za ovu funkciju prema književnosti.
U mora inicijalizirati CLK, MOSI, Mišo, CS igle.

adamarul wrote:

JA nije naći srednji modul zahtjeva u priručniku.
također posredujemo hardvera modula nije potrebno ići u kad za labview.

Došao sam da znaju da se projekt može biti ispunjavanja mimo "zalogaj prasak" aplikacije.

izravno programiranje ISP je moguće pomoću paralelnog porta programer
one su jednostavno za izgradnju
a ako ne imati bilo koji port USB kupiti samo na paralelnom portu converter
softveru za njih već su dostupni besplatno na internetu
i isto tako ne intermediate je potrebno

Ja sam već koristeći neki

http://www.ikalogic.com/isp.php

adamarul wrote:

hi all,

Ja sam koji su uključeni u razvoj jedan ISP za AT89S52.I smo upoznali kroz pdf a da nema vanjskog uređaja (osim računala) potreban je za programiranje u controller.I sam koristeći labview Hex datoteku za čitanje i slanje podataka u kontroleru. Sljedeće su na sumnje imam:1.which od sljedećih portova može koristiti?
USB: Serijski

2.which signala se može koristiti kao SCLK za SPI?

3.Do mi je potrebno da postavite bilo koje brzina prijenosa podataka u kontroleru za slanje podataka?

ako da ... kako da postavite za programiranje kontroler i koliko će funkciju rada kada resetirati PIN se izdvajali visok?

Zahvaljujući mvs sarma, sau_sol i microcon555.your ideje i sugestije su me u iskušenje da razviju mnogo veći nego što sam mislio projekata od radite.

Ja sam stvarno zainteresirani da razvija USB programmer.however sam još da znate o protocol.I također misle da su neki vanjski spoj je potreban za provedbu ga.
" complete the design without any hardware.so that it can be used anywhere in the world with a computer alone.I will update you the progress in my work.

tako kao prvi korak, da "nas"
dovršiti dizajn hardware.so bez da se može koristiti bilo gdje u svijetu s računalom alone.I će ažurirati vas napredak u mom radu.

Nakon završenog ovo, mi ćemo svakako isprobajte naše strane u razvoju USB programer.Added nakon 3 sata:I još jedan sumnjam ....
Da li postoje mogućnosti pretvoriti RS232 logika razine na COM port na TTL / CMOS logic level kroz softver (bez upotrebe dodatnih hardwares !!!!!!)

adamarul wrote:I još jedan sumnjam ....

Da li postoje mogućnosti pretvoriti RS232 logika razine na COM port na TTL / CMOS logic level kroz softver (bez upotrebe dodatnih hardwares !!!!!!)

sau_sol wrote:

izravno programiranje ISP je moguće pomoću paralelnog porta programer

one su jednostavno za izgradnju

a ako ne imati bilo koji port USB kupiti samo na paralelnom portu converter

softveru za njih već su dostupni besplatno na internetu

i isto tako ne intermediate je potrebnoJa sam već koristeći nekihttp://www.ikalogic.com/isp.php

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back