T
thunderdog
Guest
Bok, ja sam koristeći ISD17xx zvučni zapis / reprodukcija čip u SPI modu (pomoću mikrokontrolera). Ja sam u potrazi za metodu za preuzimanje. Wav datoteke iz mog PC računala na ISD uređaja. Ja sam spojen kabel između moje zvučne kartice i Pin9 (AUD IN) od zvuka čip i može se uspješno preuzimanje datoteka igrajući datoteku (pomoću hrabrost) i simultaneosly pritiskom na tipku REC na brodu sa ISD17xx uređaja. Želio bih biti u mogućnosti preuzeti velik. Wav datoteku s ugrađenim EOM markera do ISD napomenom da svaka datoteka (između EOM markera) je odvojena. Se bilo tko imati iskustvo s time? U ISD1700 podataka plahte i app bilješke koje sam pročitao spomenuti da su EOM markeri postavljeni (tj. kada koristite SET_RECORD), ali ne ukazuju na ono što je EOM. Moj je cilj biti u mogućnosti da se program više kopija čip, tako preuzimanje jedne datoteke u isto vrijeme neće raditi. Vidio sam komercijalnu eval odbora koji možete programirati, ali čini se da su se u 150 dolara + raspona. Bilo koji ideja kako ja mogu razviti dobar proces za preuzimanje više datoteka (60-90 sekundi vrijedno) odvojene od EOM markera? Hvala.