ISD1700 diktafon Hrpa programiranje

T

thunderdog

Guest
Bok, ja sam koristeći ISD17xx zvučni zapis / reprodukcija čip u SPI modu (pomoću mikrokontrolera). Ja sam u potrazi za metodu za preuzimanje. Wav datoteke iz mog PC računala na ISD uređaja. Ja sam spojen kabel između moje zvučne kartice i Pin9 (AUD IN) od zvuka čip i može se uspješno preuzimanje datoteka igrajući datoteku (pomoću hrabrost) i simultaneosly pritiskom na tipku REC na brodu sa ISD17xx uređaja. Želio bih biti u mogućnosti preuzeti velik. Wav datoteku s ugrađenim EOM markera do ISD napomenom da svaka datoteka (između EOM markera) je odvojena. Se bilo tko imati iskustvo s time? U ISD1700 podataka plahte i app bilješke koje sam pročitao spomenuti da su EOM markeri postavljeni (tj. kada koristite SET_RECORD), ali ne ukazuju na ono što je EOM. Moj je cilj biti u mogućnosti da se program više kopija čip, tako preuzimanje jedne datoteke u isto vrijeme neće raditi. Vidio sam komercijalnu eval odbora koji možete programirati, ali čini se da su se u 150 dolara + raspona. Bilo koji ideja kako ja mogu razviti dobar proces za preuzimanje više datoteka (60-90 sekundi vrijedno) odvojene od EOM markera? Hvala.

Kao što je već učinjeno, u svakom pritiskom gumba REC vaš ISD počinje novo snimanje i kada pritisnete tipku STOP, to prestaje i stavlja EOM marker. Napravite sami mali pansion s UC na vaše volje, SEEPROM da je kapacitet barem kapacitet memorije vašeg ISD, napisati malo softvera za UC, ali prva studija podatkovne tablice od ISD. To je puno čitanja, ali to će vam pomoći puno. Zatim možete napraviti onoliko primjeraka svoje firds ISD, kao što želite. PARTIKULARNI dobro čitati protokol objašnjenje i memorije / registra kartu čipu. HTH

Dobra metoda je napisati računalni program koji koristi jednostavan sinkronizacijskog protokol s mikrokontrolerom preko serijskog porta. Možete spojiti zvuk kartica na analogni ulaz ISD čipu. Mikrokontroler je također u prilogu ISD1700 čip kroz SPI. U tom slučaju, računalni program predstave. WAV datoteka, šalje snimati na microcontoller i nakon glazba završila, pošalje STOP i ide za sljedeći. Microcontoller šalje odgovarajuće naredbe ISD. Ako ste provesti takav sustav, te će imati dobru kvalitetu zvuka + nula odgode, ali je malo teško. Tu je i proizvod koji evidencija. Wav datoteke u ISD1700 čipovima. Možete imati serije programiranje i nekoliko drugih značajki pomoću ovaj proizvod: [url = http://www.isdrecorder.com] / \ / \ / \ / \ / \ ISD1700 Serija zvuka / diktafon / \ / \ / \ / \ / \ [/url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back