IR Dist.

P

phluxor

Guest
Pozdrav svima

Im pokušava izgraditi CCT mjerenja udaljenosti putem infracrvene.Cilj mi je nekako predstavlja udaljenost objekta od senzora napona IR signal koji je proporcionalan udaljenost između senzora i objekta.Ja radim od 0-5V izvora.Moj plan je da se koriste PIC za otkrivanje promjena naponske razine i tako odrediti dužinu.Ja sam težak to izbjeći pre-izgrađen modula zbog cijene i dostupnosti.

Ukoliko bilo koji od u momački imati bilo koji sugestija za način djelovanja bih stvarno poštovati Internet!

Pogledajte ovaj thread: http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=210672

im u potrazi za oko 1 do 3 cm točnost.Obaviti u imati bilo koji sklop u vidu da će mi pomoći?

mjerenje na cigle.im zgradu robota.planiranje na otkrivanje opekama postavljene nasumično bodova uz stazu

phluxor je napisao:

Obaviti u imati bilo koji sklop u vidu da će mi pomoći?

nego, da se neke stvari clearedd.Ali da nema načina otkrivanja, a ne intenzitet reflektiranog svjetla i korištenje tih podataka za određivanje udaljenosti.Im težak to izraditi ovaj vanjska strana od diskretnih komponenti, unaprijed izgrađen one su malo skuplje ...

phluxor je napisao:

Ali da nema načina otkrivanja, a ne intenzitet reflektiranog svjetla i korištenje tih podataka za određivanje udaljenosti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back