Intersting problem ESD

V

vaibhav.k

Guest
Hi prijatelj

Ja sam jedan kritički suočava problem u svezi s ESD.We su dizajnirani Patient monitor.which imati USB, VGA i Ethenet connectivity.Machine je SMPS i baterija operated.When nas povezati na stroj Mrežni smo spojiti zemlju terminala u to vrijeme stroj djeluju normally.But , kada ćemo raditi za kavu bateriju smo rastaviti zemlji terminal i je u to vrijeme, ako ja dirati metalnim dijelom na unutarnje ugradnje pločice i sve priključak USB-Ethernet i VGA, restart sustava ili hangs.Even ako ja izolirati pločama sličan problem pridržavati.
Molimo predlagati mene bilo koji rješenje za isti problem. Ako je potrebno ja mogu upload sliku stroja.

Baterija je povezan s pomičnim ground.Battery punjenja odjeljak nisko strana sensing.Latest opažanje je da na napajanje također postoji problem.Due se ponavlja ESD pražnjenja moj VGA vozač opečen.

Da li dodati ESD supresorski polja na USB, Ethernet i VGA sučelja?

Mislim da problem nije ESD ...kako mogu te potvrdite svoju ESD?

Neke vrste mogu uzrokovati propuštanje takvih problema.Pokušajte zemlju sebi i dodir kontakata.Pokušajte koristiti bateriju, ali još uvijek povezuju zemlju terminala na terenu (npr. utičnica tlo zid, ili bilo koji metalni predmet koji poniranje u zid ili strukture).

Čak i ako isključite Mains, još uvijek je potrebno na Zemlju GND veze, također provjerite je li vaš monitor i ostalo verything spojeni na istu mrežu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back