INSERT utore na GROUND AVIONOM koristite Ads

B

bguk80

Guest
bok

Ja sam pokušava crtati mikrotrakasta utor za antenu.Njihova je metoda kako bi se smanjila veličina antene umetanjem utore na zemlju avion.Se bilo tko znati kako se to može postići koristeći Advanced System Design by HP?

hvala unaprijed

Redar

Samo neke komentare:

Utori u zemlji ravnini mikrotrakasta uređaja je poznat kao EBG struktura (Radišić EBG struktura).To se može koristiti za smanjenje zrači veličina elementa ako je dobro dizajniran.Slow-val efekt u pass-band EBG struktura može se koristiti za takve primjene.

Linija s prorezom za tiskane uređaje, JA preporučiti drugi struktura:
Dual jedan od Radišić struktura sastoji se u dodavanju metalnim diskovima pod utor na drugoj strani dielektrične podloge.
Tada Minijaturizacija aplikacije su predložene na kružni utor za antenu.(vidi IEEE ap-a 2003 članak)

---------------------
Littlindian
Last edited by littlindian on 15 studeni, 2005 8:44, edited 3 times in total

U mogu gledati Wong knjiga s prorezom za tiskane antene ..Nije potrebno tlo slotovi smatraju kako bi se smanjila veličina antene.

U svakom slučaju biti oprezan u leđa zračenja ...

Nadam se da to pomaže

Lupin

Definiranje različitih stackup, s dva metalna sloja umjesto jednog i otvaranje graničnih uvjeta na dnu.Na taj način umjesto ovog stackup:

Otvori granica
Air
Metal 1
Dielektrična
Zatvorena granica (ground plane)

you make ovaj neki

Otvori granica
Air
Metal 1
Dielektrična
Metal 2
Air
Otvori granica

Sada ground plane (metalna 2) mogu se uređivati.Ali, biti sigurni da je veličina je dovoljno velika za točnost EM simulacija!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back