Industrial Standard Zahtjev?

U

umery2k75

Guest
Bok,
Ja sam napravio SCR temelji DC pogon za moje završne godine projekt university.I zadovoljilo moje specifikaciji traženog i pogon radi properly.I sada žele znati je li moj DC pogon je sposoban za rad u industriji ili ne (jer u industriji, samo one su instalirane opreme koja prolazi industrijskih uvjet), da li moj pogon može proći svih sigurnosnih potreba te da li je 15 FCC sukladnost not.I ili želite testirati je li ovaj moj projekt prođe sve ove standarde ili ne postoje ili su na bilo koji ISO standard za električne opreme?. Jer nisam vidio bilo koji univerzitet zasniva projekte koje je položiti standardima.
Ja sam to, jer to bi bilo dobro mjesto za mene, a druga stvar je da sam završio moj konačan godini projekta i prije vremena, ja još uvijek imaju 4 mjeseca lijevo za to.
Molimo vodič mene i reci mi, Ima li tko radno tijelo test svih elektro opreme?

U SAD-UL kontakt za električne sigurnosti i FCC radio smetnje za pridržavanje.Ja bih zamisliti da bi to moglo biti skupo da bi dobili proizvod postupak potvrde.
U Kanadi ESA (Electrical Safety Authority) će biti zadužen za pregledavanje bilo kakvih električnih uređaja koji zahtijeva sigurnost certifikaciju.Industry Canada bi biti zadužen za RF certifikaciju.
Nisam siguran za procedure u EU i ako su ujedinjeni u EU ili ne.

Tako ste mislili da je za sve zemlje, tamo su neki suspecting tijelo za elektronske opreme, nisu li jednog tijela zatvoren do nje, čije grane su po cijelom svijetu?Na taj način, svaka zemlja će imati svoje vlastite standarde za mjerenje standarda.

ADS je priznat u
SAD, kao UL priznaju se u Kanadi.

Postoji svibanj biti neki acredited učionice koje se mogu izdati iskaznica, iako je to samo pretpostavljam.Nikad nisam išao kroz certificiranje proizvoda, osim jednoj jedinici sigurnost inspekcije po ESA.Znam da može biti dug i skup proces da se proizvode certificirane za neke tržištu.

Ne mislim da je moguće dobiti certifikacije za cijeli svijet, kao standardi nisu isti.Na primjer EU RoHS nije potreban u SAD-u ili Kanadi.Možete koristiti svim dovesti želite zalemiti vaše komponente.Ali, kada želite prodati stvar u EU-u, bolje pobrinite svim svojim komponentama može izdržati bez PB lemni temperaturama.
Žica kodove boja, smetnje razinama, fusing, ...ima dosta stvari koje bi mogli imati u obzir ako želite prodati Vašu pogona širom svijeta.Standardi su razlike iz raznih razloga i definetely nisu isti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back