Inženjer u Shenzhen potrebna

F

fastcomponents

Guest
Mi smo brzo raste komponenta izvor tvrtka zove Fast Components Limited (http://www.fastcomponents.co.uk).Naša poslovna specijalizacija je u prodaji komponente seta, a imamo veliki asortiman kupcima u Americi, Velikoj Britaniji i Europi.

Mi prodajemo našu postavlja direktno hobisti, učenicima, školama, fakultetima, ali i izvor komponente za distribuciju velikih kompanija u Velikoj Britaniji i Europi.

Što mi je potrebno je pronaći nekoga tko može raditi puno radno vrijeme s nama uspostaviti ured na izvor komponente u elektronici tržištima u Shenzhenu.Već smo mali tim u Hong Kong rukovanje logistika izvoz / pakiranja, ali i nekoliko izvor inženjera u Suzhou.

Ako ste zainteresirani da nam pomogli izgraditi malu tvrtku u mnogo velikih jedan, doći u dodir.Možete elektronička pošta mene at tam (at) fastcomponents.co.uk.Mi smo profesionalni, ali vrlo prijateljski, i ištanje to premjestiti kao brz kao moguć (kao i naše ime govori!) Da se dobije uporište prije bilo prave konkurencije nastaje.Tržište za naše komponente seta je velika, a mi imamo jedinstven i pametan način rada s našim izvor kupcima na zapadu, koji nam je pobjeda puno novih poslova.

Potražnja za našim proizvodima i uslugama je takva da više nismo u mogućnosti nositi se po sebi, što je razlog zašto nam treba upisati pomoć nekog puno vremena da se uspostavi ured za nas u Shenzhenu.

Živjeli,

tom.

Tom (at) fastcomponents.co.uk

ps.ne događa da se u Shenzhen za nekoliko tjedana u Feburary krajem / početkom ožujka ...

----------------------
Brzi Komponente - najbolji način za kupnju komponente
www.fastcomponents.co.uk

dobar posao, u Shenzhen imaju niske cijene elektroničkih uređaja.

ako ur zainteresiran da dođe u Egipat .... plz reći mene .... hvala

ako u trebate bilo kakve informacije o Shenzhen, pls PM me.ja sam u Shenzhen.

Ja sam u Shenzhen upravo sada, ja sam jako zainteresirana za to

Jako mi je drago vidjeti da je ova vijest, mislim da možemo napraviti mnogo stvari zajedno, jer ja je učinio mnoge komponente yeays u Shenzhenu.na taj način u može me kontaktirati.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back