Implementacija Video Transmission Module na FPGA

P

pvshrs

Guest
I welcome you all.

Ovo je thread za Embedded System inženjera koji rade na provedbi Video Transmission Module na FPGA.
Pozdravljam vas sve.

Pozdravi,
PVSAdded nakon 59 minuta:JA je napravio korištenje sljedećih softverskih i hardverskih alata za implementaciju moje Video prijenos na FPGA Module:
:Hardware oprema & Tools:1.XSTend Board v3.0
2.XSA XC3S1000XL zajednica
3.640x480 TFT displej
4.Analogni fotoaparat s Omnivision
5.Muško-to-muški VGA 15-pin konektor kabelski
6.Muško-u 25-pinski Muški Parallel Port Cable
7.AV-AV Muško-to-muški konektor za izlaz Razmjena kamere na doprinos Video dekoder Unit
:Software Tools:1.Xlinx Webpack 6.3v
2.Xilinx Service Pack 6.3.03i
3.GXTOOLs iz XESS

Pozdravi,
PVS

Hi momački, moje isprike za kašnjenje.Pa, ja sam sada učinio sa implementacijom i video prijenosni modul na FPGA.Da biste započeli sa, sam napravio korištenje uzorka video.vhd code available at XESS i sintetiziranim ga koristite Xilinx Webpack Service Pack 6.3.03i.Nakon uspješne simulacije, ja provedena ista na XSTend & XSA Forumi po učitavanju. Bitni datoteku generira Xilinx paket, koristeći GXLOAD alatni koje XESS.Naredba se pokreće u DOS promptu se inicijalizira dekoder za hvatanje i digitalizacije slike.Na pritiskom na PushButton1 (PB1) preklopnik), slika zarobljeni na trenutak da je uhvaćen i prikazan na konzoli.Sada sam napravio neke preinake kako bi se promijeniti veličinu frame size, mijenjanje slike hvatanje pokreću iz priručnika za kontinuirani i poboljšanje interne pokreće na treperenje fenomen.Ja također radimo na boju prijenosa dijela sada.

Pozdravi,
PVS

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back