Imate problema stvaranje Xenon ignitor

P

pranaych

Guest
Mi smo izgradnju ignitor za elektrolučno Xenon lampa 250W iu osnovi smo napravili sve komponente osim Bobina ili zavojnica kao što je prikazano na slici 1 CKt. U izvornom ignitor ovo Bobina je izrađen od kamena kao poluvodički materail koji imaju showm kao zavojnice Bobina, anyopne može predložiti što to Bobina je zavojnica i koji materijal je napravljen of.I možete postavljati sliku Bobina svitka ako je potrebno.

Definitivno transformator, tako vjerojatno feromagnetski (feritni) materijala, kao etmabreu predložen. Sklop radi na pružanju stalne DC napon iz ispravljača (na dnu stranice 1). Transformator krug u gornjem lijevom djeluje kao napona akumulatora. Nakon što je napon na paralele kape dovoljno visoka, iskra jaz (SG) obavlja i šalje trenutni puls u "bobina" zavojnice. Ovaj centar-odvodom coil / transformatora uzrokuje veći napon da se pojavi preko lampe terminala, što je visoki napon puls je potrebno da bi xenon kvar i početi luku.

Definitivno transformator, tako vjerojatno feromagnetski (feritni) materijala, kao etmabreu predložen. Sklop radi na pružanju stalne DC napon iz ispravljača (na dnu stranice 1). Transformator krug u gornjem lijevom djeluje kao napona akumulatora. Nakon što je napon na paralele kape dovoljno visoka, iskra jaz (SG) obavlja i šalje trenutni puls u "bobina" zavojnice. Ovaj centar-odvodom coil / transformatora uzrokuje veći napon da se pojavi preko lampe terminala, što je visoki napon puls je potrebno da bi xenon kvar i početi luku.
Puno hvala, ali kakav će izgledati ferita poput kamena s dva kraja polirane kao niklom metal.Can ste predloži mi nešto.

Hvala puno, ali kakav će ferita izgledaju poput kamena s dva kraja polirane kao niklom metal.Can ste predložili mi nešto
nema pojma.. Ja bih ići pogledati neke druge Xenon sklopove lučna lampa i vidjeti kakav hardware koriste za VN transformatora.

Ne ideja. Ja bih ići pogledati neke druge Xenon sklopove lučna lampa i vidjeti kakav hardware koriste za VN transformatora.
Hvala puno gospodine!

Ok ja sam pokušava saznati ferita tip, ali do datuma bez luck.Hope možete dobiti neke informacije.

Materijal je Mn-Zn za Xenon Trafo balast jezgre. Oblik i veličina treba prema potrebne snage.

Materijal je Mn-Zn za Xenon Trafo balast jezgre. Oblik i veličina treba prema potrebne snage.
ja sam dobio feritna ali dosent rad bez premaza na vrhu, a mi smo u mogućnosti pronaći kakav premaz that.Kindly je podijeliti ome veiws o tome.

Tu je srebrni premaz na oba kraja štapa ferita i ako kore ovog premaza izvan nje dosent djela.

Ja nisam čuo za to. Već sam napraviti nekoliko Xeno bez problema i naravno bez tog posebnog premaza. Možete pretraživati ​​Internet i gledati proizvođača i dizajna možete pronaći puno stvari i različite načine kako to učiniti.

ja nisam čuo za to. Već sam napraviti nekoliko Xeno bez problema i naravno bez tog posebnog premaza. Možete pretraživati ​​Internet i gledati proizvođača i dizajna možete pronaći puno stvari i različite načine kako to učiniti.
Možeš li mi nešto predložiti, imam morski aplikacija taj zašto sam tako posebno o svojoj pouzdanosti, što ja želim učiniti samo da je dizajn koji radi bez problema!

Molimo Vas da mi predložiti odgovarajući materijal Bobina, njegova ne feritna jezgra, njegova nešto else.Please sugeriraju.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back