Imam provjera valjanosti greška kratak vremenski razmak koristeći HFSS može bilo tko pomoć

D

dragonhamada

Guest
Poštovani,
imam degin naučiti HFSS i početi s, primjerice na vlak za ovaj softver
nakon što sam završio dizajn otkrio sam neke greške tijekom korištenja alata za provjeru valjanosti
Prvo sam dont znati više o exitation i granice,
ovdje kopiju ja greška popis imati
može bilo koji neki pomoć mene shvatiti ovaj greška i kako ja mogu nositi s time?[error] Port'LumpPort1 ': integracija linija mora biti definirana za Lumped Ports. (11:19 17 kolovoz 2009)

[error] Port'LumpPort2 ': integracija linija mora biti definirana za Lumped Ports.(11:19 17 kolovoz 2009)

[error] Port'LumpPort3 ': integracija linija mora biti definirana za Lumped Ports.(11:19 17 kolovoz 2009)

[error] Port 'LumpPort1': porta terminali nema definirane na njega.(11:19 17 kolovoz 2009)

[error] Port 'LumpPort2': porta terminali nema definirane na njega.(11:19 17 kolovoz 2009)

[error] Port 'LumpPort3': porta terminali nema definirane na njega.(11:19 17 kolovoz 2009)

[error] Port 'P1': porta terminali nema definirane na njega.(11:19 17 kolovoz 2009)

[error] Port 'p2': porta terminali nema definirane na njega.(11:19 17 kolovoz 2009)

Hvala svima,
Eng.Mohamed

Prvi set su pogreške koje uključuju lumped luka, ali samo ponekad i odnosi se na val lukama.Kad definirate lumped luka morate definirati smjer E-polje (IE napona do 0 od ili -).Crtanje linija iz viših potencijal niže.Ako je val luka, crtanje linija kako bi se omogućilo polarizacije polja.

Ne znam drugima.Post neke više pojedinosti o svojoj postava.Val luka može se definirati samo na eksterijer površine, na primjer.To bi mogao biti pogreška, ne znam.Post pojedinosti o tome što pokušavate simulirati i / ili gdje / što su luka.

Thanks a lot katko
Pokušavam simulirati pojasne nepropusni filtar, to je primjer ja pokušati simulirati naučiti HFSS
ja koje se bave filtara u HFSS, i imam problem graničnih uvjeta i exitation ovdje projekta ja radim na njemu,

i hvala za pomaganje

Eng.MAHasanien
Žao nam je, ali morate prijaviti kako biste vidjeli ovaj privitak

To mi izgleda kao da bi trebao izbrisati lukama i ponovno ih dodajući i. Zašto postoji drugi okvir vakuuma izvan glavnog dijela modela?To vjerojatno neće raditi, ni.

HFSS također je dao mene greška taj nekoliko vaših lumped luka preklapaju.Kada napraviti novi biti siguran to izbrisati stari.Opet, integracija liniju morate definirati bi trebao biti od visoke do niske potencijal potencijal.Ako koristite nešto poput nagovoriti hrane, na primjer, linija bi trebao otići iz unutarnjeg na vanjski provodnik.Brisanje prva 3 porta, što sve preklapaju P1.Također, Vaš objekt pod nazivom "Ground" je kutija za vakuum.Ovo bi vjerojatno trebalo biti PEC list.

Jeste li sigurni da želite simulacije pogledati na supstratu te veličine?To će vjerojatno potrajati dugo.Što točno se pokušavaju pronaći s simulacija?Netko je vjerojatno može pomoći neki s ovim i.

Look around vezi, postoji mnogo, mnogo pdfs lebdenje okolo s objašnjenjima graničnih uvjeta i uzbude u svim različitim verzijama HFSS.Ako želite podloge zračiti, te mogao iskoristiti PML na zracenja strane, a zatim PEC za zemlju avion, ali nisam siguran točno ono što želite ovdje.Pogledate oko sebe i naći ćete obilje podataka o V. 11 BCS / pobuđenja.

Thank you very mutch
ja htijenje investegate moj projekt opet.
mogao te reći mene gdje svi ja mogu nađi pdfs o granični uvjet i exitation
ako ste molimo vas pošaljite mene
Hvala opet

Ako to već niste učinili, pokušajte mijenja iz 'driven modalne' rješenje 'driven terminala' rješenje.

Hvala za odgovor bbh2909
Ali ja sam već na rješavanje 'Driven Terminal'

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back