Imam problem na communition na serijski port ...

P

phongphanp

Guest
Bok,

Morao sam pokušati voditi softvera TI koje koriste serijski port za spajanje na moj laptop da se ukrcaju DSP TMS320C50 ali nema serijski port na moj laptop, tako da program bude željela promijeniti serijski port naredbu za preusmjeravanje na USB port, TSR menadžer ili biti transformatora agent (vozač) u sustavu Windows XP.

Mogao bilo tko pomoć na post izvorni kod i datoteka za exactable ispravne serijske connecttion za USB fotmat u stvarnom vremenu?

Hvala unaprijed,
Phongphan Porana
Student at Kmitl u Tajlandu.
phongphanp (at) yahoo.com

Jedno rješenje bi bilo nabaviti usb za serijski konverter vodstvo.Možete ih pokupiti prilično jeftino_Oni dolaze s vozačima, tako da je USB priključak se javlja kao normalan serijski COM port, a možete koristiti postojeći softver.

- Kako o programiranju za ovaj posao?(Kod za Need soure studij)

- Mislite li da softver metoda biti stabilan za različite proizvođače opreme i dugo običaj?

Kako biste bili sigurni, mislim da se mora koristiti mikrokontrolerom prilagoditi nešto kao napajanje za ova dva sustava, sve signal staze u periferni uređaj kako bi od napada od strane haker ili bilo kojeg drugog uzroka.

Naravno, vaš odgovor je jednostavan, ali za pogon u furture, mislim corperated hardvera dizajn i programiranje može potrajati do se razmatrati.Ne znam da TI.com imati podršku za taj uvjet ili ne.

Dobro Lux

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back