Image Processing Projekt

M

mohsin677

Guest
Bok, želim napraviti projekt u obradi slike smo težak da biste dobili MRI slike i proces se naći i nedostatke u MRI.Želim znati nekoga tko je učinio nešto slično ili ima neko iskustvo u obradi slike hvala.

Dajte nam više informacija za svoj projekt kako bi start!

vidi Gonzales digitalne obrade slike korištenjem Matlab i Korisnik Vodič za Matlab Image Processing Toolbox

Možete koristiti softver, kao što su Lab VIEW, IMAQ vison matlab ili alat za takve stvari.
To je jednostavan za korištenje.
Ima puno ebooks na obradu slike dostupni na ovom forumu.
Abhishekabs

Ja predlagati u Matlab.Ja sam neke slike prossesing porjects ovaj korisni softver.u može koristiti mnoge druge prednosti pluse slika prossesing alatni u Matlab, kao što su matematičko funkcija i NN alatni koje su integrirane u taj program, i na kraju u može napraviti ur projekt samostojećih maight da se na taj način koristan.

Da Matlab je dobar.ali to je skupo u odnosu na Lab VIEW.
Također ANN će uzeti puno vremena.
Ako želite završiti projekt rano.koristiti alat IMAQ kutija Lab VIEW.
Budući Lab VIEW pruža dobar vozač sučelja za različite vrste kartica, kamera itd..
Abhishekabs

pyton image inverzna transformacija radon radon s rekurzivnih metoda usinf 1D FFT projekcija pomoću Matlab će biti lijepo srednje veličine projekta ....

pokušati dobiti neke informacije o wat sam rekao .. ne neki u istraživanje i imat će dobru DIP proj uz MRI slike.

uzdanica Internet pomoć u

za koje možete koristiti Matlab.
vrlo je pogodan za obradu slike.
ja isto radim na tome i obradu slike
projekata.
ako bi bilo kakvih problema.
slobodno me pitajte.

Amit gangwar

Bok,

U Matlab možemo koristiti i u može prebaciti na to valić i alatni izbornik u može napraviti mnogo analize tamo.
Tip Wavemenu u matlab naredbeni redak u može obaviti denoising, filtriranje, analizu histograma itd..

Živjeli
Gowtham

Matlab mekani odijelo za studij u standardnih mpeg?
I pomoć u matlab eqough dobar za taj posao.

Ja sam isto tako koji se žele uključiti u projekt obradu slike u Matlab.naš fakultet ima pravni inačici i JA htijenje biti koristeći Internet.laboratoriju će biti dostupni za mene 24x7.za daljnju pomoć ja htijenje biti leđa to pada u sve, a očekujemo da će pomoći

I'm doing projekt na prijedlog sustava praćenja koristi FPGA.
Kao prvo, trebam napraviti slike za identifikaciju.
Je thr ionako, da je moja Matlab koda može biti portan u FPGA?

Ako možemo kontrolirati Matlab koda kroz Visual Basic.
Onda svibanj biti moguće.
Jer mi sigurno možemo učiniti programiranje za praćenje pokreta u C & provoditi u FPGA.
Vidio sam ljude pomoću neuronskih mreža (BPN) za isti.
Imam jedno pitanje Možemo koristiti Matlab Simulink na programu.Jer to je dobar izbor insted korištenja VB.Matlab ima pogon za GUI

U knjizi možete koristiti digitalne obrade slike korištenjem Matlab je Gonzalez, Woods, Eddins

Bok,

prvi u treba znati, kako hraniti slike u FPGA ..
moramo pretvoriti predodžba varalica (pretvoriti u binarni onda hex),
ovo pretvorba se može napraviti. neto (ASP.net) .....

kao da je svaki okvir za slike pretvara u heksadecimalni,

f smo dobivanje odgovarajuće hex vrijednost,
smo lako hraniti hex vrijednost u našem programu .....

Matlab pretvoriti binarnom formatu -> po pomoć. Neto -> lako možemo pretvoriti u decimalne HEXa ..štedeći hex vrijednost, koristimo .dat / .txt extn format ...

mimo uzimajući .dat / .txt datoteka se uzima na svoju sliku ...hvala u. ...

Najbolja knjiga za slike je Digital Image Processing, Gonzalez i Wintz sam učinio projekta poboljšanje slike knjiga je na taj način pomoći i MATLAB je bio najbolji jezik za obradu slike tehnikeAdded after 1 minute:Mislim da Vam možemo pomoći u programaing koristeći MATLAB.
Objasniti što želite matlab učiniti i ja ću se truditi da ga program za vas

bok
imam isti projekt, (raka pluća i CT slike)

ja koristiti Matlab kod za moj projekt, ako imate?, Mislim da ja mogu odgovoriti na to.

Matlab pomoći u obradi slike je vrlo moćan alat za učenje slike procesa.
ako trebate bilo kakav papir u "IEEE" o "izravno", poslati zahtjev.
biti uspjeh

Hello friend,

To će biti dobro da ste zainteresirani u području biomedicinskog inženjerstva.Njegova nastajanju polju.Te htijenje dobiti ideju o tome iz knjige biomedicinskim koristi od zračenja by William R. Hendee.Te htijenje dobiti zadnjih izazova na MRI slike iz IEEE Trans, IEEE Trans o medicini i biologiji i od ELSIVER.Ako želite da imam neki slajd na osnove MRI.Ja mogu ih dijeliti.

uz srdačan pozdrav
Malaya Nath
Malaya (at) iitg.ernet.in

dobro mi je također rade projekt u obradi slike pa bih poput 2 znati ako Internet bi bilo lakše to napraviti u C / C ili Matlab?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back