Ima dobrih metoda za analizu mikrotrakasta antena

C

cybcad

Guest
želim optimizirati mikrotrakasta antena i antenski niz, postoje dobre metode za analizu mikrotrakasta antena brzo.opći softver kao što je IE3D, ansoft HFSS, CST previše je trom to trčanje u suradnji sa Optimizer.Želim koristiti GA optimizirati antenu, može anyonegive mi neke savjete?thx

cybcad

Mislim da IE3D brzina je vrlo dobar, i ima izgrađen-in Optimizer.Međutim Vi svibanj pokušati smanjiti broj stanica po valna duljina i žrtvovati točnost tijekom optimizacije.JA iskorišten ovaj Metodije, ali trebali biste biti oprezni u kojem antena bi to yield dobro rješenje.

Međutim za antenski niz, ako je velika.Mislim da IE3D ne uključuje periodični rubni uvjeti na taj način svoje simulacije vremena će biti predugačak.tako da svibanj pokušati HFSS ili CST s jedinica ćelije i periodični granice.

Također postoje neke približne odnose antena dizajn možda bih to vidjeti, mislim da ima dobrih knjiga o tim temama, kao što su

"CAD za Microstrip antena za bežične aplikacije 'Robert A. Sainati

koja daje vrlo brza metoda za simuliranje ali manje točna, naravno.

Nadam se da će to pomoći,

BR
Adel_48

Osim Adel, tu je mali program koji analizira patch antena s tom book.If želite ja mogu pošte you.Just daj mi svoju mail adresu.

hi leony:
moj e-mail adresa je ybchen (at) mail.xidian.edu.cn [/ url], zahvalan za tvoj velik pomoć. pozdravicybcad

ansoft dizajner i microwaveoffice može simulirati mikrotrakasta antena.

Hi there, samo komentar.U mom expereice većini EM simulacije treba vremena.Ima je puno od izračuna koja mora biti učinjeno.Inače rezultati nisu točni.
Srdačan pozdrav
Bruno

Hi brunok,

mi ne govorimo o 10 milisekundi simulacije vrijeme ovdje.ali to je neka vrsta "relativne" brzo i sporo.u EM simulacije 1 minute po učestalosti je dobar.2-3 dana je loš.za razliku od začiniti simulatori koji kada se 10 minuta mi reći oh.to je nevjerovatno dugo (ja govorim ovdje o jednostavna krugova naravno)

BR
Adel_48

Za mikrotrakasta antena, ja nađi prema taj ansoft dizajner je puno brže u usporedbi s HFSS.To je zbog različite metode izračuna.Dizajner je planarna EM simulatoru, dok HFSS je 3D simulator.Za mikrotrakasta antena, svoje najbolje koristiti dizajner.Sve najbolje

Bok, Adel_48:

Vidim svoj komentar na taj IE3D nije imala povremene granični uvjet ili jedinica ćelije u 2005.U stvari, IE3D imao časopis granični uvjet od IE3D 9.x?

Najnoviji IE3D 12 ima FastEM Design Kit.Mi smo pokazali kako je lako korisnik može dizajn UWB antena u film koristeći IE3D 12.Zainteresirani korisnici mogu provjeriti na www.zeland.com.Pozdravi.

Najbolji regads,

Hi Jian,

Bilo bi vrlo korisno za mene ako je periodični rubni uvjeti.Ali ja sam pitao moj prijatelj i on mi je rekao da ne zna o tome.Molim Vas, recite mi gdje ga mogu pronaći?

Puno hvala,
Adel

Bok, Adel:

To je objašnjeno u poglavlju 13 (?) Na polje modeliranje i Dodatku.

Pozdravi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back