icd2 pomoću LM358

X

xmli1976

Guest
Sam napravio icd2 po sebi, shematski je iz www.stolz.de.be pomoću LM358.
ali on ne funkcionirati.
pri povezivanju ove icd2, izlaz prozora prikazati sljedeće rezultate:
Quote:Auto-nije omogućeno povezivanje - bez spajanja (Try omogućuje automatsko povezivanje na ICD2 postavkama stranice.)ICDWarn0034: Molimo provjerite da se vaš sistem je serijski FIFO pufera s invaliditetom.Spajanje na MPLAB ICD 2ICD0021: Nije moguće povezati se s MPLAB ICD 2MPLAB ICD 2 ReadyDownloading Operativni sustav

ICD0021: Nije moguće povezati se s MPLAB ICD 2... Download Operativni sistem FailedICD0029: Connected alat nije MPLAB ICD 2: ID proizvoda = 0x0 (MPLAB ICD (1))ICD0082: Failed MPLAB ICD 2 operacijeICDWarn0054: MPLAB IDE izgubio komunikaciju s MPLAB ICD 2.
Želite li pokušati ponovo?

Spajanje na MPLAB ICD 2ICD0082: Failed MPLAB ICD 2 operationICD0082: Failed MPLAB ICD 2 operacijeICD0082: Failed MPLAB ICD 2 operacijeMPLAB ICD 2 Ready

ICD0082: Failed MPLAB ICD 2 operacijeICDWarn0054: MPLAB IDE izgubio komunikaciju s MPLAB ICD 2.

Spajanje na MPLAB ICD 2

ICDWarn0054: MPLAB IDE izgubio komunikaciju s MPLAB ICD 2.

ICD0286: Ne mogu komunicirati s MKB

Spajanje na MPLAB ICD 2ICD0021: Nije moguće povezati se s MPLAB ICD 2MPLAB ICD 2 Ready

Hai

Jedan od mojih prijatelja je to učinio MKB, a on mi je rekao da je za njega to je radio samo u MPLAB7.1.

Imajte na umu ove podatke i ovjeriti ako je moguće.

Provjerite je li na bilo koji način vrijeme PIC-a je stvarno dobio programiran sa bootloader i je li bilo koji nekompatibilnost između MPLAB i hardver i firmware.

iz poruke kako daje osjećaj da MPLAB "vidjeti" neki uređaj, ali to nije ono što ga očekuje.

Pažljivo provjerite verziju pitanja!

picstudent

Bok, ja sagradio isti dizajn, i to je dao mene sličan problem.Promijenio sam MCU iz 16F877-20 do 16F877A i upload firmware za 16F877A, pronađene na Blueroomelectronics Inchworm komplet, možete ga skinuti od tamo.
Njegov rad savršena, sve, uključujući i za ispravljanje pogrešaka.Added after 1 minute:Ja ovdje svibanj dodati da sam koristeći MPLAB 8 i njegov rad odličan.

Zdravo,Imao sam problema s ovom krug previše ..ali radi.Pokušajte ICD661.zip.MPLAB označavaju veličinu pogreške s firmare BL010101.hex i 877A.
Provjerite MCLR, Ja sam koristeći sklop spona iz DTR pin.
Promjena postavki serijski COM koji koristite hardverskih kontrola (koristi pomoć MPLAB) i "FIFO", poruka će nestati.
Koristio sam MPLAB 7.2.ARS

"Kad netko razvije, odvija se sve što se oko njih" - Alkemičar

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back