IBM 0.13um CMOS izgled pitanje.

J

jerrymelb

Guest
Pozdrav, je bilo tko koristi cmrf8sf tech prije?

Ja sam stucked sa nfet tranzistor (nfet_inh i nfet_rf su OK).Kako mogu povezati B-terminala na terenu u raspored?Da li koristiti nTiedown?

Pokušao sam subc, nTiedown, ne radi.

Bilo koji sugestija?Hvala!

Bok, svima

Jeste da sam jasan?

Mogao bilo tko pomoć mene, molim te?

Thanks a lot!

Bok,

Ne znam cmrf8sf tehnologije, ali u svakom slučaju za svaku tehnologiju morate PTAP povezati B terminal NMOS.
Što su "subc, nTiedown", tip kontakta?
Kada odaberete svoje kontakt samo provjerite je li samo aktivnom području, kontakt, M1 i naravno implant P!

Franck.

Franck.hvala za taj

Ovdje je problem, ne znam što je jedna PTAP u cmrf8sf.

Subc je podloga kontakt i trebao bi biti jedan, ali nažalost, Internet se funkcionirati.

Živjeli
Jerry

Pod cont za Nmos

PIMP - aktivna (ili pdiff ili diff) - M1 - Cont

Pod Cont za Pmos

NIMP - aktivna (ili ndiff ili diff) - M1 - Cont

Pročitajte svoju Layer ili Device Usage Osnivanje doc i koristiti u skladu s tim slojevima.

Thanks1
Ali nema PIMP NIMP ili u biblioteci.

Imam koristi nTiedown (aktivni, nast, M1) i pTiedown, oni nije 'funkcionirati.

Jerry

Bok,

1) Mislim da ste u LVS problem sa vašim nfet.Možete li objasniti što je ovaj problem?
2) Je li ovaj htijenje dogoditi se sa dubokom nwell ili tako nešto (mislim na izgled)?
3) Jeste li pokušati LVS ovaj nfet samo u ćeliji test slučaj?
4) Jeste li pokušati stvoriti "stan kravata" samo crtež aktivni, neki kontakt i spojite ga na pravo mreža?
Ako ne imati bilo koji sloj implantata u ovom kompletu to znači da ti je samo da izvući aktivni u supstratu za stvaranje PTAP ...ili postoji trik ...koji bi trebao biti napisan negdje u doc.
5) Pokušajte učiniti isto kao u radni fets: nfet_inh i nfet_rf.U izgleda trebali imati ptap negdje i ako to radi.Po putu je nfet_inh znači inhereted podloge vezu?
6) Jeste li sigurni da spojeni B terminal nfet u vašem shematski?

Franck.

HI, Franck

1) To je LVS problem s mojim nfet.Ona kaže B-terminal treba spojiti GND što mislim da imam.

2) Ne, ne postoji nwell za to.

3) Da, ja pokušati LVS ovaj nfet samo u ćeliji test slučaj.To je jednostavan inverter.

4) Da, JA pokušao ovaj način previše, ne rade.Nažalost, dokument je malo loša.Nije mnogo informacija o supstratu.

5) nfet_inh znači inhereted podloge veze.Za nfet _rf, ne moram dodati vezu anu supstrat, to je već izgrađen u. Za nfet_inh, ja se nwell kontakt za povezivanje pfet i nTiedown za nfet.Oni svi rade ispravno.

6) Ja sam siguran da sam spojen B terminal nfet u shematski.

Hvala
Jerry

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back