hspice problem

C

chunlee

Guest
moguće je odrediti ulazni kapacitet (CIN) iz sklopa koristeći hspice?

Hvala.

Da, to je moguće.
Možete saznati uređaje unosa, a zatim učinite. Op analiza hspice.
Potražite u izlaznu datoteku.To daje characterisitics svakog uređaja prisutni, uključujući i kapaciteta.

možete koristiti ". opciju captab" da biste ispisali kapaciteti na svakom čvoru.

što znači da svoj kapacitet za čvorište u hspice?čvor je to kapacitet koji se mjeri od čvora do zemlje?

Iako možemo koristiti ". Opciju captab" da biste ispisali kapaciteti na svakom čvoru, ne određuju ulazni kapacitet (CIN) iz kruga pomoću hspice, mislim da je kapacitet ulaz je određena IC proces.

vidjeti. lis inače. dnevnička datoteka, možete dobiti res ili kapu eff eff.
hspice je najbolji:)

draga tony_wu_ad,

Možete li molim recite mene kako pronaći res eff eff ili kapu iz hspice unos datoteke?Ja sam dizajn LNA koristi CMOS tehnologiju i žele pronaći učinkovite kapacitet i otpor gledajući s ulaza luke.

hvala ti.

pozdravi,
chunlee

Kapaciteti na svakom čvoru i na svaki uređaj se tiskaju u. Lis datoteke.

halo,
Mislim da možete pronaći vrijednost kapaciteti u. Lis datoteci.
ali mislim da ne možemo pronaći vrijednost malih signala ulazni i izlazni otpori.Ako sam u krivu sam molimo cijenjeni član pomoć mene nađi prema vanjska strana otpor.Dodano nakon 52 sekundi:halo,
Mislim da možete pronaći vrijednost kapaciteti u. Lis datoteci.
ali mislim da ne možemo pronaći vrijednost malih signala ulazni i izlazni otpori.Ako sam u krivu sam molimo cijenjeni član pomoć mene nađi prema vanjska strana otpor.

Možete koristiti. TF u Hspice, onda možete dobiti DC malih signala ulazni i izlazni otpor, isto DC dobitak.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back