HP85033D kalibracija kit

K

kvantna

Guest
Hi drugova,

Trebam malu pomoć u svezi s gore calkit.Primio sam ga zajedno sa originalnim HP diskete, koja je u posebnom formatu, a ja ne mogu čitati na normalan računalo.
Želim koristiti calkit sa mojim Advantest R3767 VNA, kao što je korisnik definirao calkit.
U korisničkom priručniku od HP85033D nalazi se tablica s kalibracija koeficijenata (C0, 1,2,3 za otvorene i offset ZO, kašnjenje i gubitak za kalibriranje standardi)
Što nije jasno za mene, ako sam na korištenje ovih koeficijenata (koji vrijede za sve HP85033D cal setove?) Ili bih trebao pročitati konkretne cal koeficijenata iz diskete, koji vrijedi za moje baždarenje kit.

Vaš unos je mnogo poštovati.

pozdravi,
P

One na papiru treba biti u redu.Sjećam se označavanjem jednog sam kit i brojeve telefona na disku bili isti.Budite sigurni da provjerite svoje kit pod mikroskopom:

http://www.microwaves101.com/encyclopedia/connectortrashed.cfm

The calibration kits kofer sadrži standarde i standarde opis.
The kriterijima descripion svibanj biti papiru i / ili diskete (ili traka za stare 8510).
U radu se može koristiti uz sve gotovo na svim VNAs dok je disketa samo na odgovarajući VNA.Podaci conteined na diskete je isti conteined na papiru.

Svaka tvrtka koja proizvodi VNA, koristi slična, ali malo drugačiji modeli.

C0, C1, C2, C3 se koriste za modelize fringing kapacitet od Otvara standarda
dok L0, L1, L2, L3, ako postoji, će modelize kratkih.Često L0 = L1 = L2 = L3 = 0

Parametri "Offset ZO" i "Offset Delay" obje modelize malom "induktivni efekt (ako> 50Ω) ili Kapacitivni efekt (ukoliko <50Ω).Ali moj prijedlog je da se točno čitaju vaše korisničko VNA priručnika.
Od Advantest ne proizvodi bilo kakve CalKit, I'expecting sebe pronaći, na korisničkom priručniku, neke upute o Cal Kits je svjetski lider CalKit Factory (Agilent).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back