How to Draw spirala u HFSS_Help

M

Mustafa_Engineer

Guest
Hi Guys,Plase, JA dont kno kako privući spiralu u priloženom sliku u HFSS, može bilo koji neki reći m kako to izvući korak po korak.

Trebate to najprije povući crtu.Zatim tu je spirala ikona.kliknite na njega i upisati parametre za crtanje spirala (sat mudar ili anti smjeru kazaljke na satu).
Oblik u potpunosti ovisi o liniji crtate s dužine R1.
kada će privući prvi spirala.onda kopirati isti spiralu i napraviti zrcalnu sliku da je spirala.
Te htijenje dobiti za crtanje te se očekuje.

Dear Sir,

U simulink demo "Wind Farm (DFIG Phasor model)", wind turbine je modeliran pomoću pitch kontrole.Kao po aerodinamike vjetar turbina se koristi, za brzinu vjetra od 14 m / s, neregulirana brzina rotora mora biti 1,4 PU.U taj model DFIG brzinu održavaju se na 1,21 pu pomoću pitch kontrola.Moje opažanje je da ako pitch kontrola je onemogućen, brzina rotora nije održavaju se na 1,4 PU, te ga držati na mijenjaju kako vrijeme prolazi.

Radim sa modelom u kojem mi je potrebno da biste dobili maksimalnu brzinu rotora do odgovarajuće brzine vjetra.JA pokušao to održavati brzinu rotora stalnom promjenom inercija rotora (H), faktor trenja (F), statora i rotora otpori, ali bez rezultata.

Može bilo tko pomoć mene to stabilan neregulirana rotor brzine DFIG (bez pitch kontrole) za svaku brzinu vjetra?

Hvala,

Chetan
chetankv01 (at) gmail.comDodano nakon 26 sekundi:Dear Sir,

U simulink demo "Wind Farm (DFIG Phasor model)", wind turbine je modeliran pomoću pitch kontrole.Kao po aerodinamike vjetar turbina se koristi, za brzinu vjetra od 14 m / s, neregulirana brzina rotora mora biti 1,4 PU.U taj model DFIG brzinu održavaju se na 1,21 pu pomoću pitch kontrola.Moje opažanje je da ako pitch kontrola je onemogućen, brzina rotora nije održavaju se na 1,4 PU, te ga držati na mijenjaju kako vrijeme prolazi.

Radim sa modelom u kojem mi je potrebno da biste dobili maksimalnu brzinu rotora do odgovarajuće brzine vjetra.JA pokušao to održavati brzinu rotora stalnom promjenom inercija rotora (H), faktor trenja (F), statora i rotora otpori, ali bez rezultata.

Može bilo tko pomoć mene to stabilan neregulirana rotor brzine DFIG (bez pitch kontrole) za svaku brzinu vjetra?

Hvala,

Chetan
chetankv01 (at) gmail.com

Za simulacije spirala induktor kao tvoj, možete koristiti time-domain simulatori, kao što su EM-Core.Ovdje je link za vrednovanje naših proizvoda.

www.pedasoft.com
http://www.pedasoft.com/PedaSoftEMC.pdf

Pružamo vrhunsku tehničku podršku i alat je vrlo jednostavan za korištenje "možete biti gore i trčanje u nekoliko minuta."Naši klijenti uključuju Cobham, RFMD, MA Com, Motorola ... itd.

www.pedasoft.com
http://www.pedasoft.com/PedaSoftEMC.pdf

Zašto prosipati tvoj vrijeme in CAD dizajn, a ono što vam treba je RF analizu!!
Pokušajte lakši korištenje ikada i najviše "user friendly i intuitivan 3D Full-val simualtion suita: HFWorks at www.emworks.com
Bit će zaprepašteni!!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back