Hoćete umrijeti za Specman Vera kao Borland umrijeti za Micro $ često?

S

sweesw

Guest
Ako ne, dajte mi razlog.
Ja sam potrošio više od 2 tjedna na specman i bila sam pitate zašto sam još uvijek studiraju to jezik će ionako umrijeti?

Ideje HVL su isti:

1.Random Generation Contrained stimulans
2.Pokrivenost Podrška
3.Vremenske tvrdnja
4.Pakiranje i provjeru podataka

U sljedeće dvije karakteristike nisu HVL osobina, ali će biti potrebno s HVL temelji testbench razvojnim alatima.

5.Multilanguage Support (Verilog, VHDL, System C)
6.Multisimulator Supoort (NC / XL, VCS-MX, Modelsim)

oni
će oboje umrijeti, jer je u nastajanju SystemC / SystemVerilog.
Pogotovo SystemC je zapravo besplatno za izvođenje simulacija.

SystemC je nezrelom (i da je lud), SystemVerilog ne podržava nijedan alat u industriji (yet. ..) occekujuchi Synopsys objaviti novu verziju prateće SystemVerilog.

the_penetratorŠ

Ali mislim specman će biti tući.Vera je tooooo
spor.

the_penetrator wrote:

SystemC je nezrelom (i da je lud), SystemVerilog ne podržava nijedan alat u industriji (yet. ..) occekujuchi Synopsys objaviti novu verziju prateće SystemVerilog.the_penetratorŠ

Nakon što sjedi do
3. SystemVerilog seminara Hosted by Synopsys FAE, moram reći da sam malo razočaran.Zaista, nema tu puno da se može natjecati s tim što trenutni HVL može ponuditi.Internet skoro izgleda kao da su ljudi pritom SystemVerilog su jednostavno "ukrao" puno ideja iz VHDL.
Vera je umirući.To
je sigurno.
Problem s Specman je dugo Krivulja učenja.Ako nema na vašem Specman stručni tim, predlažem vam pronaći jedan ili bilo koju svibanj pitati za nekoliko mjeseci extra vremena u svom rasporedu.Kada vidite code napisao Specman stručnjaci će vam otkriti da postoji mnogo stvari koje su korisne, ali ne toliko pokriven u 3-dnevni trening oni nude.
Hoće Specman ikad umrijeti?Možda, ali ne u narednih 5 godina.

OK, čovjek, mislim da naslov Vašeg shoud biti promijenjen u: Hoće Vera umrijeti za Specman kao Borland umrijeti za Micro $ često.Vera je ionako umire ......

bigrice911 wrote:

OK, čovjek, mislim da naslov Vašeg shoud biti promijenjen u: Hoće Vera umrijeti za Specman kao Borland umrijeti za Micro $ često.
Vera je ionako umire ......

Mi uvijek moramo samo zadržati ažirirajući sami sa novim langauges,
hoće li biti stabilna i standardni jezik ikad.

Im 'koristeći specman za ovjeru, i mislim da je snažan.
Sve je to koljeno, pokrivenost i provjeriti su snažne.
A to je usluga je dobra!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back