Hoće li trebam vanjski napon za GPS uređaja nakon sučeljavanja?

A

asic1984

Guest
hi za koji ima excperience sa sučeljavanja sa gps, imam uređaj eTrex Garmin trebam dostaviti vanjski napon na GPS uređaj, znajući da on već ima baterije, kako bi se mogli koristiti RS232 (učiniti RS232 potrebe vanjsko napajanje od baterije u GPS) hvala za pomoć

Ako želite koristiti GPS za kratko vrijeme, baterije će biti dovoljna, ali ako želite da ga kandidira za dugo vremena, onda bolja opcija je da koristite vanjsko napajanje. Što se tiče "RS-232" sučelje je u pitanju, biti svjesni da je većina GPS uređaja (uključujući i Garmin) rade samo 0-5V ono što u stvari nema nikakve veze s "pravim" RS-232 razinama. Ali zato za domaće applictions ova razina 0-5V, koji je bio lakše generirati, većina suvremenih računala, prijenosna računala, itd. će pročitati tih uređaja .. I iz tog razloga (ne pravilno RS-232 vozač) ne trebate vanjsko napajanje .. Pozdrav, IanP

hi hvala previše IanP u su pravi podrška čuti Kupio sam kabel koji povezivanje GPS na PC ... kad sam mjeriti izlaz iz prijenosa signala na računalu sam pronašao je niz između -4,5 i 1,5 napona ... negativna je ok ... ali pozitivno je raspon mali kao što mislim da je to normalno, i moram znati zašto je kao power pin od GPS na kabel ... to je ulaz ili izlaz zahvaljujući previše za pomoć

Većina GPS prijamnici imaju ulaz za vanjski izvor napajanja. Prije spajanja ništa tamo provjeriti s korisničkom priručniku za max napon prihvatljiv za svoj uređaj. Obložiti imate Garmin brand, možda će vam ovo tinte vrlo korisno: http://pfranc.com/projects/g45contr/assemb.htm Pozdrav, IanP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back