hitno simulink, Matlab

F

fakeha_s

Guest
želim dizajn simulink modela kao što slijedi
dajte slike unos crc generatora bloka (dostupno u simulink)
ja isto tako ištanje da biste vidjeli ove slike, (recimo ako ja imao za prikaz signala bih iskoristiti
osciloskop) sljedeći crc bloka generator će trajati 48 slika bitova izračunati HCK i
će proizvesti izlazne (slike CRC bitova)
sada želim dodati buke opet želim vidjeti izlazne slike u ovom trenutku
nego prođe kroz korekciju blok opet pogled ispravljen slikaKako mogu vidjeti slike i grafički je moguće vidjeti komadići slike
u vektorskom obliku u različitim slučajevima sam spomenuo,
je li moguće odrediti vrijeme koje je svaki blok
proizvesti izlazne i kako mogu dati sliku kao ulazni

verilog datoteka može se koristiti za generiranje modela simulink
bilo koja druga ideja možete predložiti

bok,
Da, to je moguće učiniti sve to u simulink, ali ja mislim da je malo komplicirano za prikaz slika s CRC.Također, ti si pravedan težak to shvatiti CRC koristeći predodžba kao izvor podataka, ako vam je lakše to pravedan iskoristiti neki slučajan izvor podataka i ne CRC na njemu, a ne ur eksperimente na sebi.

za ur drugi upit, možete smetište cijelu sliku podataka u radni prostor i zemljište od matalb naredba prozor ..

za ur treći upit, nema pojma što znači ur ga.

Ja imge učitati datoteku u programu Matlab i pozivam na ovu sliku iz radnog prostora bloka u simulink, sada slika je trodimenzionalni kako ga dati kao ulaz u blok crc, podaci slika trebala ući blok u redu tako da CRC se može izračunati i dodao do slikovnih podataka sad ako sam iskriviti sliku i CRC detektor blok daje sliku bita na izlaz iz tih bitova želim vidjeti grafički slika koja će biti iskrivljen sada proći tih bitova za ispravljanje pogrešaka blok koji će ispraviti grešku Sada opet želim vidjeti sliku koja će biti originalniAdded after 1 minute:Ja imge učitati datoteku u programu Matlab i pozivam na ovu sliku iz radnog prostora bloka u simulink, sada slika je trodimenzionalni kako ga dati kao ulaz u blok crc, podaci slika trebala ući blok u redu tako da CRC se može izračunati i dodao do slikovnih podataka sad ako sam iskriviti sliku i CRC detektor blok daje sliku bita na izlaz iz tih bitova želim vidjeti grafički slika koja će biti iskrivljen sada proći tih bitova za ispravljanje pogrešaka blok koji će ispraviti grešku Sada opet želim vidjeti sliku koja će biti originalni

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back