Hitna potreba: Jednostavno pitanje o MWs

C

costox

Guest
Pozdrav prijatelji, Želim istiskati površine u krutine. (Obavijest površina nije ravna, ona je zakrivljena). Da li vam se dogoditi da znate kako odabrati sve točke u isto vrijeme na površini od kompleksne strukture u Mikrovalna Studio 5.x? Upravo sada, imam za povećavanje, a zatim dvokliknite jedan bod u isto vrijeme, a zatim pritisnite kontrolu, a zatim dvaput kliknite opet na drugom mjestu, a zatim ponovno na drugom mjestu, itd. Zamislite da mi struktura površine ima 100 bodova, da bi značilo da moram dvokliknete 100 puta! Postoji li način da se pomaknite miša na cijeloj strukturi i pokupiti sve točke na toj strukturi? Hvala vam toliko za prijatelje vam pomoći!

Koristite "Pick lice" opciju ....... na taj način možete odabrati cijelu površinu ...... možete ga pronaći u izbornicima .... ali također treba imati ikonu na alatnoj traci ....

Znam da mogu odabrati lice, ali u ovom slučaju, moram pokupiti bodove, a ne samo lice.

U CST možete istiskati samo ravninske profil. Možete stvoriti ovaj profil kao krivulje i "istiskati na ravninske krivulje 'ili možete učitati popis profil bodova iz ASCII datoteka u' objekata / istiskati". Ali ne možete istiskati ne-ravnu površinu. Pozdrav, Kit

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back