L
lhanlhan45
Guest
trebam shematski za ovu ploču, razbila i burm SMD dijelova,, molim pomoć
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Imaš isti jednom, potrebno vam pomoći s njim na! Model brojevi: rsag7.820.1459/ROH VERF Hisense HLP-30A11 Ulazni: AC100-240V 50/60Hz Izlaz Max3.5A: 5VS/0.5A 5VM/1.5A 12V/1A HV Izlaz: 1280VAC/9.5mA Pin: 150W (MAX) ; durenje: 120W (MAX) Moja pitanja je pozadinsko osvjetljenje primate neprimjerenu napon i samo će upaliti pola. Ako sam uzemljite jedan od HV-linije, da CCFL će upaliti normalno, ali ako sam melje i isključivanje istog transformatora zavojnice, i pozadinsko osvjetljenje će doći na kratko onda sve će se isključiti. Ako sam kratko skup HV linija na istoj zavojnici, cijela pozadinsko osvjetljenje će raditi ispravno Til TV se isključuje nakon nekoliko sekundi. Mislim da ni imati uzemljenje pitanje ili "T803" transformator djelomično je dignut u zrak. Ne znam kako bih popraviti transformator ako je tako, ali volio bih probati [ATTACH = config] 75.408 [/attach]pls. postavljati modela # i fotografiju PCB. WBR