Hierarchy dizajn ..

S

Serendip

Guest
Imate li iskustva bilo Hijerarhija dizajn ..?

Je li korisno?

Hijerarhija dizajn pojednostavljuje otkrivanje pogrešaka i simulaciju, i omogućava različite razine apstrakcije dizajna se simuliran zajedno, i imaju previše drugih prednosti,

Da, to je vrlo korisno,

Nadam se da odgovore ur pitanje,
Ahmad,

Pretpostavimo da želite više PCB-a za jedan projekt.Tada možemo dodijeliti za svaku hijerarhiju PCB.Njegova prednost je možemo podijeliti veliku PCB u manje jedan.I drugi slučaj je u određeni projekt ima napajanje, a mi don t žele da se jedinice opskrbe snaga na svoj PCB. Tada možemo stvoriti jednu PCB za to napajanje koje dodijelite hijerarhiju za napajanje.

S obzirom
Ajish Babu S

Slažem se sa svim komentarima prije i dodati još jednu prednost.Je li lakše za proizvodnju modula (shema i pcb) te ih ponovo koristiti kasnije (ili u drugi projekt).

U Allegro-Concept HDL, na primjer, moguće je napraviti dio te hijerarhije i rute.Kao što ste stavili simbol u brodu i Netlist dizajn možete ga dobiti u PCB potpunosti preusmjeren.

Ako imate više od jednog vremena, ovaj modul se koristi u svoj projekt, samo mjesto je n puta, kao što želite (odnosno serijski pors na primjer).To je dosta lakše.Dobra sreća.

Renato

hvala vam za sve komentirati ...

Jednostavno, možete reći, "Učitaj .. Blokiranje ili PCB Design podataka."
Ali, u slučaju tima projekta, Da li je to više komplicirati?
Neto ime, Reference, mnoga svojstva ..... da je okej?
Ako neke hijerarhije dizajn (označen kako bi osoba) je naprćen za ponovnu uporabu, Da li je to korisno?
Pitam se ako sam koristiti crtati podataka hijerarhiju orther osobe ...

.
.
Ja ne mogu govoriti engleski jako dobro.plz me razumjeti ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back