HFSS_cross antena

• Thread starter Mustafa_Engineer
  • Start date
M

Mustafa_Engineer

Guest
Bok,

Bilo koji tijelo zna Hor hraniti ove antene
Žao nam je, ali morate prijaviti kako biste vidjeli ovaj privitak

Bok!
Funny datoteku!Možete li povući zrak okvir, podlogu ili SMT.drugo?I'm not razumijevanje što tip antene koju želite simuliraju.

Hi romka-04,

Hvala vam za tvoj rod odgovor.Zapravo je žica križ antene, to znači da nema podloge.

Da nisam nacrtati zračenja okvir jer ja pravedan ištanje to znati kako se val luka, pokušao sam da se lumped luka, ali nisam znao kako definirati višemodno?da možete pomoći

Bok!
Glavna razlika između Lumped i Wave luka je sljedeći.Lumped luka je jedan način rada.Ako želite uzbuđuju uređaja s više načina rada te bi trebao koristiti Wave luka.No, Wave luka mogla ostati samo na granici zraka kutija (ne unutra)!Mislim da ne trebate Wave luka u tom rješenju.

Molimo, pogledajte priloženu datoteku (. Pdf).Je li vam vrsta antene?Ako da koje biste trebali vući žice, ali ne i pravokutnik.Nakon toga ćete imati 2 žice aukcije (ulazne i izlazne).Te bi trebao nacrtati pravokutnik i dodijeliti Lumped luka.Integracija linija bi trebala biti između dva kraja (kao u primjeru dipol u prilogu).

Nadam se da sam vam pomoći!

Bok,

Hvala za tvoj odgovor.

Ja kknow da o lukama.

Imam prilogu ove fotografije, što misliš?vruće mjesto luka
Žao nam je, ali morate prijaviti kako biste vidjeli ovaj privitak

Ja razumijem što vam je potrebno.Ja nikada nije naišao ovaj problem.Mogao bih reći samo ovo
1.Postoji samo jedan način kako dodijeliti Lumped luka (a znate na ovaj način).
2.Postoji samo jedan problem.Pravokutna za Lumped luka bi prijeći jedna na drugu (to nije dobro).Možete pokušati dati visina antene (3D) i privući prvi pravokutnih na vrhu a drugi na dnu.Ili možete izmislite nešto drugo.
3.Mislim da nitko ne može reći kako to učiniti.Te bi trebao probati neki dizajn, a zatim se usporedi s novinama, eksperiment ili SMT.drugi.
Pozdravi!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back