HFSS i CST VS.

M

myebook

Guest
Imam privržen mjerni rezultat line-hranjen antena i HFSS i CST datoteke koje antena.Rezultati su prilično različiti.Bilo tko može pomoći pronaći razlog?
Žao nam je, ali morate prijaviti kako biste vidjeli ovaj privitak

HFSS:

Nemam sad CST i HFSS alat za otvaranje attache projektima.Možete li priložiti rezultate usporedbe u PDF-u?Što su dielektričnih parametara podloge ispod 50 Ohm mikrotrakasta liniju?

HI E_M_C,
Pod mikrotrakasta linija i antena je zrak.Rezultati su potpuno drugačiji.Molimo vas da ako možete dizajnirati na bilo koji drugi softver imate.

Ja sam gledao na hfss varalica, i može se naći ni trenutan problem.Tvoj val luka čini se da je u redu.Mislio sam imao problema shvatio kada sam primijetio da je vaš 50 Ohm mikrotrakasta ulaz je gotovo točno 1 / 4 valne duljine na svoje rezonantne frekvencije 1789 MHz.Međutim, kad sam promijenio duljine, to baš i nisu ništa korisno.

Uzet ću još jedan pogled na njega, ako sutra ću dobiti priliku

Nisam simulirati svoje strukture sve do sada.Međutim, moj prvi dojam je: Vaš luka (u ovom slučaju koaksijalni) postava je pogrešno u oba slučaja.Osim toga, u CST crtate airbox koji nije potreban (definiranjem otvorene granice je to već definirano).

Ja ću promijeniti strukturu kako bi vidjeli rezultate (ja sam koristeći HFSS 11,1 i CST 2009).

U radu, to je napisano 50 Ohm mikrotrakasta linija.Međutim, ako koristite zrak kao supstrat, 16 mm, linija neće dati 50 Ohm na frekvenciji 1.8GHz.Molim Vas, upload pun papira, tako da znamo podloge.

Ok shameemkabir, uzeti u obzir ovaj neki: sonda-hranjen antena.CST rezultat je različit od mjerenja.Bilo koji ideja?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back