HFSS: driven terminal vs driven modalnih

B

beetro78

Guest
Mogao mi netko objasniti na vrlo jednostavan i jasan način što je razlika između driven MODAL i driven TERMINAL rješenje tipa u HFSS?

Kada trebam koristiti MODAL i kada TERMINAL?

Molimo Vas, koristiti i primjere.

Hvala!

Kao što je objašnjeno u pomoć:
driven terminal daje rješenja u pogledu napona i struje
dok
driven modalni koristi moćDodano nakon 19 minuta:Naime, Driven modalna: S matrica je riješena u smislu ovlasti; Polaganja terminal:
S matrice je riješen na temelju naponi i struje

navedite njihov aplikacija!?vidim kako modalni i terminal rješenje za antena aplikacija!
to ti rješenje imaju različit rezultat za jednu simulaciju?

Žalostan JA dont 'dobiti bod.

Mogao netko napraviti neki primjeri pokazati kada je DT je pogodan u odnosu na DEM i viceversa?

Ja ću biti zahvalan.

Zdravo

ja dont znati točno primjena oba, ali po mom iskustvu oni oboje malo daju iste rezultate,

ma ur koristeći koaksijalni feed (TEM pobuđenja) koristiti driven terminal i kada ur korištenje drugih načina propagacije poput TE / TM ili kvazi TEM u morati iskoristiti kao pogon modalne postoji svibanj biti veće šanse za modu pobuđenja isto tako da će dati točne rezultate u .

Driven modalna je u redu za sve aplikacije

akedar wrote:

ma ur koristeći koaksijalni feed (TEM pobuđenja) koristiti driven terminal i kada ur korištenje drugih načina propagacije poput TE / TM ili kvazi TEM u morati iskoristiti kao pogon modalne postoji svibanj biti veće šanse za modu pobuđenja isto tako da će dati točne rezultate u .Driven modalna je u redu za sve aplikacije

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back