HFSS: dodijeliti napon između dva Pechi listova

B

beetro78

Guest
Bok svima,

JA dobiti slijedeće greška s HFSS simulator kad sam pokrenuti moje simulacija:

"prova (E: / HFFS / Novi projekti /)
HFSSDesign1
[error] Adaptive rješenje postava, proces abc3d: Nema tetraedarski lica dodijeljen granica "PerfE1".Budući granični Operacijama poretka ovisan, molimo provjerite da bi sigurno da ova granica nije zanemarena zbog druge operacije na istoj površini.Preporučljivo je da redefinirati međa u pitanju.(11:38 Mag 17, 2007)
[error] Simulacije završio s izvršenje greška na serveru: lokalni stroj.(11:38 Mag 17, 2007) "

Moj simulacija je u suštini sastavljena od dva lista, na koju sam se dodjeljuju u Pec granični uvjet, te također izvor napona 1V na povezivanju linija između njih.JA dobiti greška gore čak i ako je HFSS valjanosti alat pokazuje da je sve u redu.

Prevazići problem sam pokušao dati debljine u listovima, ali je simulacija nije djelo iste.Tada sam pokušao da se zamjena Pec Pec granica dodjeljuje jednom materijala na tanke listove i ja dobiti simulacija vožnji.Ali mi je potrebno da simulira idealna površina, i to zvuči čudno da ja ne mogu raditi sa površinama u HFSS.Pa, se bilo tko znati kako riješiti problem?

Hvala vam unaprijed!

Mi treba primijeniti napona na krajevima externalRing.

Ja odaberite suprotna lica od externalRing i ja pokušati definirati napona duž linije povezuje ih, ali HFSS definicija kaže da je linija ispravna.

Ugoditi pomoć mene.
Hvala!
Žao nam je, ali morate prijaviti da biste vidjeli u ovom prilogu

ova datoteka nije ispravno PDF datoteku!Hfss smo za razmjenu. Hfss datoteke.Je li to iz starije verzije?

Ali model nema granica ili
pobuđenja ?.... Je li to isti model pokušao
pokrenuti?

No simulacije mogu pokrenuti to je malo drugačija.JA pokušao to trčanje isti model s prsten napravljen od Pechi sheed (sa 0 debljina), uz uvjet boudary zračenja na simulaciju volumen i uzbudom napona na krajevima u externalRIng.

U file sam učitanoj model je isti, osim za konačnih debljini prstena, ali ne mogu definirati napon: no ja pokušati definirati liniju napon između dva suprotna lica od ExternalRing je SW kaže da je na liniji ispravan.

Pa molim vas, možete li mi objasniti korak po korak kako da definiraju ovaj napon?

Hvala.

Ja mislim da sada razumijem.Jednom sam htjela učiniti
nešto slično.Luci između dva zakrivljena
linijama.I to je problem, ponekad je
Softver ne može diskriminirati između točaka, ja
riješeno pomoću kvadratnog strukturu pravo na točku
gdje je priključak.

Zapravo nisam svoj točku.Inače, našao sam način da se definiraju napon između krajeva u externalRing: moja zabluda je da odaberete suprotna lica, umjesto moram odabrati u gornjem ili donjem lice prsten od napona mora biti coplanar sa odabranim površine.

Ali, sada imam drugi pitanje: kako se mogu analizirati u impedancija antene definiran, trebam staviti lumped port?Ako je tako, može mi netko objasniti kako to napraviti?Ili koji je ispravan način za antenu impedancija vs frekvenciju?

Thanks in advance!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back