help9 c

F

fatma1000

Guest
trebam pisati moje podatke u moj program na svakih 100 puta korak u fifferent datoteku
na taj način ja potreba za otvaranje 10 slika i pisati u prvom at t = 100 tada pisati u scond at t = 200 i tako dalje
Kako doći?

ugoditi pomoć za napraviti ovaj.

pozdravi

mmm ... da ne zvuči teško.
Korak 1) otvorene datoteke ... svih 10 za pisanje
Korak 2) obaviti izračune i trčanje šalter.or a case
command

Korak 3) iskoristiti ili ako slučaj
naredbu
Korak 4) pisati u datoteku ili ako prema slučaju.

trebam zbroj stvar da se izbjegne openning 10 slika, jer ako trebam otvoriti 100 datoteku
na taj način ugoditi trebam način pustiti program kreiran datoteke i pisati u njupozdravi

ok koji se otvara igralište.
to mora biti učinjeno u jednom kadru ili svaki put kad prolazi hrana, većina je stvoriti datoteku?

Ne možete opene više od N datoteke, gdje je N OS ovisi vrijednost.Drugom osim taj, samo generira naziv datoteke kada pokušavate otvoriti datoteke kao što je ovaj:char ime [128];
FILE * fp;
int i = 0;sprintf (name. "% s% 02d.bin". "ime", i); / * zatim ime je name01.bin i možemo otvoriti 100 slika sa name00 da name99 * /
fp = fopen (ime, "wb"); / * pisati preko starih datoteka * /

.....Je li to ono što ste tražili?Dodano nakon 5 minuta:Ovdje je mali test program koji će stvoriti 100 slika:# include <stdio.h>
# include <errno.h>

int main (void)
(
char ime [128];
FILE * fp;
int i = 0, j;for (i = 0; i <100; i )
(
sprintf (name, "% s% 02d.bin", "ime", i); / * zatim ime je name01.bin i možemo otvoriti 100 slika sa name00 da name99 * /
fp = fopen (ime, "wb"); / * pisati preko starih datoteka * /
if (fp == NULL)
(
printf ( "Stvaranje datoteka% s nije uspjelo. errno =% d \ n", ime, errno);
povratak errno;
)
fclose (fp);
)
return 0;
)

pa hvala,
E ako ja izračunati preko t 0 - 15.000 i trebam napisati E u t = 1000 u jednu datoteku i na t = 2000 u scond datoteku i na taj način o tome kako doći?

pozdravi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back