Help!

S

sbhalerao

Guest
Bok svima,
Ja sam trenutno radi na istraživanju problema ..Ja sam zaglavi na mjestu gdje se trebamo odlučiti da li naš sustav može biti proizveden na čipu ...
Naš sustav treba 1uF (16 br.) Kondenzatora, kondenzator od 10 uF i 5,5 uF kondenzator .......
Mogu li takve vrijednosti kondenzatora se faricates koristeći standardne čip proces donošenja u Si ...Moj prof.Čini se da mislim da je tako visoka uvalama (nešto oko 100 nF) ne može biti proizveden na čip i da će morati biti uključeni kao vanjski diskretna komponenta ...Mogao bilo tko dati linkove za sve radove koji tvrde da imaju koristi takve vrijednosti "na žeton" kondenzatora?
Zahvaljujući sve unaprijed,
Shantanu Bhalerao

sbhalerao wrote:Naš sustav treba 1uF (16 br.) Kondenzatora, kondenzator od 10 uF i 5,5 uF kondenzator .......

uF kondenzatori čini velika za mene.

Ja već iskorišten 0.35u proces i nekoliko pF kondenzatori su u nekim okolnostima moguće, dopuštena.

Ali uF kondenzatori?Mislim da bi trebao biti vanjski.Ili možda redizajn svog sustava možete napraviti potrebne kondenzatori manji, tako da možete napraviti te integrirane.On također ovisi o vašem procesu naravno.Ali ja nemam pojma o kondenzatoru veličine za ostale tehnologije

Bok,

Provjerio sam da za UMC ,25 um mixed mode uređaja, max geometrijske veličine je 100um.Za MIM kapu s veličinom 100um po 100um, možete dobiti samo ~ kapacitet 10pF!

Ja nemam pristup na drugi proces setove, ali mislim da kapacitet u rasponu microFarad nije vjerojatno da će biti dostupni u obliku IC.

nekoliko stotina piko Farad (pF) je još uvijek razumne, više od toga ići za vanjsku komponentu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back