help!

C

cray

Guest
Imam fotodetektor s višemodno vlakno kikice.Međutim, većina uređaja u mom laboratoriju su jednomodno vlakno konfiguraciji.ok je to za mene ih koristiti zajedno?
ugoditi pomoć.

hvala
cray

Mislim da je to u redu da se pigtailed MMF spliced ili connectorized na svoj SMF konfiguraciji.

U stvari, ako ne i najveći svih pigtailed detektora,
koliko ja znam, koristite mm.To je zato što se gubici od single-mode za multi-mode vlakana po srastanje su oko 0,1-0.2dB

Suprotnom, naravno, nije istina, odnosno ne možete koristiti pigtailed MMF laserski izvor za par do SMF sustav bez čekanja pretvorbe, inače gubici će biti u redu 2-3dB

memsman wrote:

Mislim da je to u redu da se pigtailed MMF spliced ili connectorized na svoj SMF konfiguraciji.U stvari, ako ne i najveći svih pigtailed detektora, koliko ja znam, koristite mm.
To je zato što se gubici od single-mode za multi-mode vlakana po srastanje su oko 0,1-0.2dBSuprotnom, naravno, nije istina, odnosno ne možete koristiti pigtailed MMF laserski izvor za par do SMF sustav bez čekanja pretvorbe, inače gubici će biti u redu 2-3dB

nisam siguran ..ali možete pokušati izmjeriti gubitke za svoje spliced SMF / MMF kombinacija suđenja

Zapravo, nizak gubitak (0,2-0.3dB) mjerene su čak i za ne-spliced vlakana, ali u neposrednoj blizini (ili bolje da se koriste lensed SMF stavljen na pola radnog udaljenost) zato sam preuzeti vaš slučaj će biti kako je dobar.

U slučaju lensed SMF, ne brinite o uglat i lateralne misalignments.To su stvarno mali s MMF SMF na vezanje

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back