help PLDShell

B

btminzon

Guest
hi prijatelj, tko zna gdje mogu skinuti PLDShell?ja traži malo, ali ništa na google ... Moram rastavljanje datoteku EP610 JEDEC, pokušao sam na PalAsm, ali nema ep610, samo PALCE610, ali mislim da demontira rezultat bi mogao biti kriv.Hvala na pažnji

pozdravi

Breno

Hi Breno,

PLDShell nije bio stvarno slobodan alat.Vjerujem da Intel vlasništvu u jednom trenutku.Nekoliko IC prodavač koristi za dati promjene kopija, ako ste kupili njihove dijelove.

PalASM rezultat svibanj biti točna.Sjetite se da je ovo optimizirana verzija u Ukupna proizvoda obrasca.Jednadžbe ne svibanj smisla, ali logika svibanj biti u pravu.

Imate uređaj radi?Ako je tako, koristite PalAsm verziju predvidjeti izlaz iz jedne ili više pinova.Ako jednadžba odgovara stvarni dio, onda ste "dobro ide".

Također sam google potrage i pronašao ovaj site:

http://www.tcc.edu/faculty/webpages/PGordy/PLDShell/download/index.htm

To je PLDShell 5.0 i čini se da su aktivni linkovi na zip Fleš za instaliranje diskova.

---- Steve

Hi Steve, hvala tvoj vrlo precizan odgovor.Dakle, logika stvarno smisla, ali u konkretnom slučaju, ne.Čitao sam u PALAsm pomoći da se u nekim slučajevima, demontažu svibanj biti kriv, i da se softver ne moj IC ću probati sa PLDShell, ali mislim da je bolje raditi u logiku htat rastavljanje PALAsm: Ja sam pretvaranje da je Altera MAX 3.032 koristeći blokove ... Hvala opet!

srdačan pozdrav

Breno

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back