M
muhammadali007
Guest
Ja sam težak to premotati stari transformator (EI tip) preuzeta od 3000W stabilizator napona ..ja ću ga koristiti u DC-AC inverter 12VDC do 220-240VAC (50Hz) ..Molim Vas, recite mi sve specifikacije,
tj. ne.od okreta u osnovnim i srednjim, dimenzije jezgra (ako je relevantno! trenutni dimesions dani su u nastavku), promjera od navijanje zavojnica itd..ona će biti središte odvodom transformator s 2 primarna svrha windings za prebacivanje ..i 1 sekundarni namotaj ..ipak ..možda ne mogu koristiti na punim opterećenjem,
tj. 100% opterećenja 3000W ..opterećenja bit će oko 1500W ..a
ja ću biti koristeći 12V 200AH baterije ..ili 2 baterije iste specifikacije,
tj. 12V 200AH svaki!
Bilo koji ideja za stvaranje efikasnog transformator koji bi mogao ispravno raditi, a ne zagrijati?Trebam li koristiti 3000VA transformator?ili bi to biti efikasniji za korištenje 1500VA transformator?međutim, potrebna da bi mogli nastati zbog korištenja hrpe upto 3000W!
Dimenzije
Dužina 'I' = 10,5 cm
širina 'I' = 1,7 cm
Debljina Pile / core = 5,5 cm
Dužina 'E' = 10,5 cm
širina 'E' = 7,7 cm
širina srednjem dijelu E zavojnice na kojima su rana = 3,5 cm
tj. ne.od okreta u osnovnim i srednjim, dimenzije jezgra (ako je relevantno! trenutni dimesions dani su u nastavku), promjera od navijanje zavojnica itd..ona će biti središte odvodom transformator s 2 primarna svrha windings za prebacivanje ..i 1 sekundarni namotaj ..ipak ..možda ne mogu koristiti na punim opterećenjem,
tj. 100% opterećenja 3000W ..opterećenja bit će oko 1500W ..a
ja ću biti koristeći 12V 200AH baterije ..ili 2 baterije iste specifikacije,
tj. 12V 200AH svaki!
Bilo koji ideja za stvaranje efikasnog transformator koji bi mogao ispravno raditi, a ne zagrijati?Trebam li koristiti 3000VA transformator?ili bi to biti efikasniji za korištenje 1500VA transformator?međutim, potrebna da bi mogli nastati zbog korištenja hrpe upto 3000W!
Dimenzije
Dužina 'I' = 10,5 cm
širina 'I' = 1,7 cm
Debljina Pile / core = 5,5 cm
Dužina 'E' = 10,5 cm
širina 'E' = 7,7 cm
širina srednjem dijelu E zavojnice na kojima su rana = 3,5 cm