Help me out interpretirati spektra FPGA širiti broj

A

ajaykumar123

Guest
Hi prijatelj,
Ovo je moj prvi post na ovom forum.Actually želim neki uvid u nastavku navedene stvari

Zaista im se u projekt reengineering. To je odašiljač koji koristi raspršeni spektar technicue.Prvi sirovih bitova podataka se FEC kodiran (K = 7,1 / 2). Onda je proširila svaki zalogaj množi 1023 bita PN sekvence.To širenje je učinjeno u FPGA.Sada svaki zalogaj ovog širenja kod je smješten u 3 bitni registar i shifte pravo na svaki sat puls.Tri bitova se koristi indeks na pregledna tablica koje opskrbljuje ukupno 252 bita [18 x 14 bita]. Ti komadići su hranjene do 14-bitni DAC hardvera koji ih pretvara

Ja ne mogu da ga se pogledati do stola provedbu. Može bilo tko pomoć u tumačenju ove

Mislim da se vrsta interpolacije filter.But ako je kako ga protumačiti. Također hardver DAC ima 4x interpolacija ugrađen u nju.

Na taj način ugoditi pomoć mene vanjska strana kako to interpretira potražiti stol implentation.
po potrebi ću post kôd također

Tkanks

vidi ovu sliku
sažetak ove datoteke je:

Povećanje interesa za ultra-wideband (UWB) engendered komunikacije ima potrebu
za test krevet za UWB sustavi.FPGA-based program definiran radio pruža oba postfabrication
definicija radio i opsežan paralelno procesiranje moć.Ovaj rad predstavlja
FPGA dizajn za software-definiran radio ciljaju na impuls ultra-wideband signale.
Sustav je sposoban za učinkovit učestalost uzorkovanja do 8 G-uzoraka / s koristeći timeinterleaved
uzorkovanja s osam 1-GHz ADCs.Sustav se također može prenositi
UWB impulsa pomoću odašiljača odbor kontrolira FPGA.U ovoj tezi, FPGA
dizajn se koristi za hvatanje i izvoz podataka iz osam ADCs predstavljaju, zajedno s dva
sustavi koji koriste primopredajnik: pilot-based prilagođeni filtar komunikacije
sustava, te daljinski nadzor vitalnih znakova.
Žao nam je, ali morate prijaviti kako biste vidjeli ovaj privitak

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back