help-koliko je moja PSRR od ldo bi trebao biti u moj zahtjev?

L

lxcpku

Guest
Bok, svi
ja sam projektiranje ldo sada, i ona se koristi u sim-kartica za mob-telefon.da je, baterija materijal za ldo.Pitam se koliko je moja PSRR od ldo bi trebao biti u tom zahtjevu.
bilo tko ima to iskustvo može pomoći?to je velik dio poštovati.thx puno.

BTW: maxmum teret struja 20mA, a potrošnja struje u stanju mirovanja je 20uA od ldo.Tako da sam mogao poboljšati svoj GBW previše.GBW moje ldo je oko 1M.
netko je rekao PSRR treba 60dB (at) 10k, isnot da previše agresivni?i unutar trenutne uvjetom.60dB (at) 1K mogao bi biti realiziran.onda će biti u redu za moju applicaion?

bok!

Mislim da puno ovisi o vašem filter napajanje, ako je vaš napajanje filter odvaliti po 1 MHz, onda tvoj psrr za LDO dizajn bi trebao barem do 1Mhz.

sažetak je ispod 1 MHz, napajanje buke brinuti by LDO.

Iznad 1 MHz, napajanje buke brinuti po Strujni filter.

Nadam se da to pomaže.

40dB je dobra praktična vrijednost na propusnost LDO petlje.

Moj komentar je da morate razgovarati s primjenom i marketing dečki u vašoj tvrtki.Također pogledajte na drugim konkurenta na tržištu, jer ICS marketing dečki žele specifikacije biti blizu ili bolje natjecatelj ICS-a.Razgovarati s primjenom momački kako bi saznali što druge svrhe osim za sim-karticu aplikacija.

Krajnji cilj je dizajn IC koji mogu prodati.Na taj način razgovarati s njima da biste dovršili specifikacije ako imate problema je definiranje sastanak ili specifikacijama.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back