HDL tip pokušava koncentrirati na umetnut

P

Pongetti

Guest
Ja sam vrlo zainteresirana za VHDL i VLSI, ali sam bio obličje at moj posao izgleda kao nedavno grad u Kanadi i ja sam prilično zabrinut.Ima jednostavno nisu ovdje mnoge mogućnosti za to.Pa mislim koncentriraju više na opće ugrađen programiranje i dizajn.Ona zadržava puno iste stvari koje je dobio mene zanima HDLs dok se posao izgledi da bude daleko, daleko, daleko veća.Pa ipak, JA dont 'imati istu razinu povjerenja u njega.

Žalostan za još jedan dosadni "vas naučiti mene" navoj ali sam se nadao netko bi mogao biti rod dosta to mi je točka u najboljem smjeru za učenje apsolutnu essentials of ugrađen programiranje / design i posebne okolnosti koje idu u ovaj poseban disciplina.

Na primjer, ako sam mogao pročitati samo jednu knjigu, trebao sam pokupiti knjige na RTOS?Embedded C?Embedded Linux?Samo opći knjigu o Embedded sustavi?

Ja sam bio promatrajući ovu knjigu:
http://www.amazon.com/Embedded-Linux-Primer-Real-World-Development/dp/0131679848/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=books&qid=1203463275&sr=8-1
Dobiva dobre kritike i jer nisam mogao ući pomoću Linux, bi mogla ubiti dvije ptice s jednim kamenom.Ali ja sam kolebljiv ako je to stvarno smjer ja bi trebao biti uzimajući kao Želim naučiti kako od važnosti za početak moje karijere.

Puno ti hvala.Vaša pomoć je dobrodošla!

Mislim programiranje PIC mikrokontroler bi trebao biti dobro polazište ... U svibanj izvoditi ur demo programa u MPLAB IDE (besplatno) za vrijeme koje u bi trebao dobiti dojam ugrađen C previše ..... Linux može se uzeti gore kasnije. ..

Ja sam prilično nova na ovom polju .... svibanj biti drugi možda imaju bolje suggesstions!

Zapravo, par sam godina prije u školi sam stvorio robota da je pronašao svoj put oko sobu u potrazi za snimanje i frequncies infra-crvene svjetlosti emitera.Koristi se PIC procesor i MPLAB.

Mislim da sam znao nešto bez da ga realizirati.

U međuvremenu sam bio čitanje poglavlja uvod u "Real-Time Concepts for Embedded Systems", ne izgleda kao najdetaljniji knjigu, ali otkad sam već znam dosta malo o arhitekturi i hardver mi ne treba previše detalja .Koncepti samo spojiti ono što ja znam s posebnim razmatranja ove vrste rada je dobra.

Ja sam isto tako razmišljam kombiniranja prakticiranja moje VHDL i uložene stvari pomoću soft core procesor na moj FPGA odbora za razvoj embedded.To bi bio veliki projekt, ali ja sam vjerojatno uzimajući malo ispred sebe!

Bilo kako, hvala za prijedlog i žao opet za "Želim naučiti" konac, bio sam čitajući teme u sekciji Posao i PANIČAN.

Pongetti wrote:Ja sam isto tako razmišljam kombiniranja prakticiranja moje VHDL i uložene stvari pomoću soft core procesor na moj FPGA odbora za razvoj embedded.
To bi bio veliki projekt, ali ja sam vjerojatno uzimajući malo ispred sebe!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back