hard maaro

J

jothi

Guest
bok,
Dizajn je floorplanned sa hard makro, moje pitanje je da li čip prostor je više za floorplaning sa hard makro onda floorplanning sa standardnim ćelijama samo (bez upotrebe hard makronaredbi).koji je najbolji?

Hvala unaprijed.

tvrdi makronaredbe su oni s fizičke implementacije, npr. multipliers.hard makronaredbe su dobri jer su prilagođeni dizajniran, ali nitko ne bi dizajn teško makro ako trošak iste ne može se amortizira tijekom njegovog volumena sales.also još jedan nedostatak korištenja hard makronaredbi je da oni nisu potpuno prenosivi preko diffferent technoogies.but u pogledu prostora consumned oni su bolji comapred standardnih ćelija na bazi designs.for više detalja pogledajte rabaey.

To je do hard makro je oblik i oblik usmjeravanja zahtjev, kao i

druga logika je uvjet, to je teško reći koja je bolja.
jothi wrote:

bok,

Dizajn je floorplanned sa hard makro, moje pitanje je da li čip prostor je više za floorplaning sa hard makro onda floorplanning sa standardnim ćelijama samo (bez upotrebe hard makronaredbi).
koji je najbolji?Hvala unaprijed.

bok
općenito mi ćemo uzeti u obzir teško makro floorplanning.Any za dizajn koji je bez tvrdog makro će imati manje prostora za floorplanning.Hard makronaredbe su fiksne oblika i funkcionalnosti, tako ne možemo ih promijeniti, ali s mekim ćelije možemo igrati oko i pokušati dobiti najmanju moguću području.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back